Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλοι με Ρισβάνη στον ΠΑΟ! Οι τσαμπουκάδες, τα «μπινελίκια» και ο… Ολυμπιακός!
| 2017-11-25 21:37:00

Έξαλλοι με Ρισβάνη στον ΠΑΟ! Οι τσαμπουκάδες, τα «μπινελίκια» και ο… Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Έξαλλοι με Ρισβάνη στον ΠΑΟ! Οι τσαμπουκάδες, τα «μπινελίκια» και ο… Ολυμπιακός!

Και φέτος πολλά νεύρα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σε πρωταγωνιστής των αναμετρήσεων κόντρα στον Παναθηναϊκό εξελίσσεται τα τελευταία τρία χρόνια ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει ως αντίπαλος της πρώην ομάδας του, έχει συμμετάσχει σε καυγάδες!

Όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια με τον Μάρκους Μπεργκ, όταν ο Έλληνας στόπερ φόραγε την φανέλα του Πανιωνίου, έτσι και φέτος υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα σε αυτόν και τον Γκιγιέρμο Μολίνς, σε πάρα πολλές φάσεις στο ματς του ΠΑΟ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο… καυγάς τους ξεκίνησε από την φάση του 23ου λεπτού, όταν ο Σουηδός φορ του Παναθηναϊκού, τον απέφυγε ωραία με ντρίπλα εντός περιοχής και στην συνέχεια βρέθηκε στο χορτάρι ζητώντας πέναλτι, με τον Μάνταλο να μην δίνει τίποτα, παρότι υπήρξε επαφή. Ο Ρισβάνης έτρεξε αμέσως πάνω από τον παίκτη του Τριφυλλιού για να διαμαρτυρηθεί για θέατρο.

Μεγάλη ένταση όμως υπήρξε ανάμεσα στους δύο παίκτες και στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Μολίνς σε μία διεκδίκηση της μπάλας κλώτσησε στην γάμπα τον στόπερ του Ατρομήτου. Ο Ρισβάνης έγινε έξαλλος και η κάμερα «τον έπιασε» να βρίζει τον Σουηδό και να του λέει πως τον χτύπησε επίτηδες, καθώς είχε φύγει η μπάλα!

Πάντως, ο Έλληνας άσος της ομάδας του Περιστερίου δεν είχε… βεντέτα μόνο με τον Μολίνς, καθώς στο πρώτο ημίχρονο για ένα φάουλ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή του Σωκράτη Διούδη, κόντεψε να πιαστεί στα χέρια με τον Κολοβέτσιο.

Όλα αυτά πάντως σχολιάστηκαν με αρνητικό τρόπο από τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι… τον έκραζαν στα Social Media, κάνοντας αναφορά στα όσα έγιναν και στα προηγούμενα χρόνια που έπαιζε κόντρα στο Τριφύλλι, αλλά και στο γεγονός πως από το καλοκαίρι είναι παίκτης του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags