Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φόβος για το ματς με Κέρκυρα - Τι γίνεται με τον Κούτρη!
| 2017-11-26 10:30:00

Τρομερές καταγγελίες για το Κέρκυρα-Ολυμπιακός - «Δωράκια» και στη μέση ο... Κούτρης!

Sportdog Team
Τρομερές καταγγελίες για το Κέρκυρα-Ολυμπιακός - «Δωράκια» και στη μέση ο... Κούτρης!

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες!
 

«Βράζει» ο κόσμος του Ολυμπιακού (και όχι μόνο, καθώς ανησυχία υπάρχει και σε διοικητικό επίπεδο) για τον ορισμό από τη ΚΕΔ τριών διαιτητών από το σύνδεσμο Μακεδονίας για το ματς των Ερυθρολεύκων στην Κέρκυρα. Φοβούνται «μπλόκο» στο Λιμάνι και δεν το κρύβουν, καθώς θεωρούν ότι δεν έγινε τυχαία ο συγκεκριμένος ορισμός.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν ευρέως φήμες, που δεν σχετίζονται μόνο με το ρόλο των διαιτητών στην αναμέτρηση, αλλά αφορούν και ένα... ξαφνικό, έξτρα κίνητρο, που απέκτησαν οι παίκτες της Κέρκυρας. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν από την εκπομπή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού στη «Θύρα 7», υπάρχουν πληροφορίες πως στους νησιώτες έχει δοθεί υπόσχεση για ένα πλουσιοπάροχο δώρο στην περίπτωση που κόψουν βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Σε κάθε περίπτωση, στον Πειραιά είναι έτοιμοι για... πόλεμο στο γήπεδο της Κέρκυρας και μεγάλο «όπλο» της ομάδας του Τάκη Λεμονή στο ματς θα είναι ξανά ο ερυθρόλευκος κόσμος που θα κατακλύσει τις κερκίδες του νησιωτικού γηπέδου!

Παράλληλα, οι οπαδοί των Ερυθρολεύκων στην τηλεοπτική εκπομπή τους ύψωσαν ασπίδα προστασίας στον Λεονάρντο Κούτρη, μετά την κακή του εμφάνιση στη Λισαβόνα κόντρα στη Σπόρτινγκ.

«Μην τα βάζετε με τον Κούτρη. Χρειάζεται στήριξη, είναι παικταράς, το επόμενο πολύ μεγάλο αστέρι του Ολυμπιακού και μετά το ματς ήταν πολύ στεναχωρημένος. Τον είδαμε όλοι μας να μην είναι καλά, γι’αυτό και πρέπει να το στηρίξουμε», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή, με τους οργανωμένος να διώχνουν την αδυναμία τους στον 22χρονο αριστερό μπακ της ομάδας τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags