Facebook Pixel Sportdog.gr | Φήμες για διαζύγιο-έκπληξη στην Σούπερ Λιγκ - Τα δύο ντέρμπι κρίνουν το μέλλον του!
| 2017-11-26 11:00:00

Φήμες για διαζύγιο-έκπληξη στην Σούπερ Λιγκ - Τα δύο ντέρμπι κρίνουν το μέλλον του!

Sportdog Team
Φήμες για διαζύγιο-έκπληξη στην Σούπερ Λιγκ - Τα δύο ντέρμπι κρίνουν το μέλλον του!

Ποιος προπονητής βρίσκεται σε δύσκολη θέση;

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να ετοιμάζονται για… μάχη στην Πλατεία, αφού θέλουν όσο τίποτα να πανηγυρίσουν το μεσημέρι της Κυριακής το πρώτο τους φετινό «διπλό», που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο το ματς είναι εξαιρετικά σημαντικό και για τον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καθόλου καλό και εάν δεν βοηθήσουν τα αποτελέσματα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές. Και επειδή δεν γίνεται να την… πληρώσουν οι παίκτες, καθώς δεν υπάρχουν λεφτά για πολλές μεταγραφές, αυτός βρίσκεται στον αέρα είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο Έλληνας κόουτς δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής ούτε να κρατήσει τον Πανιώνιο ψηλά στην βαθμολογία ούτε και να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, όπως στα προηγούμενα χρόνια και ήδη υπάρχουν πολλές «μουρμούρες». Μάλιστα, κάποιοι ισχυρίζονται πως το μέλλον του θα κριθεί στα επόμενα δύο πολύ δύσκολα ματς, με ΠΑΟΚ εντός και Παναθηναϊκό εκτός.

Φυσικά, οι Νεοσμυρνιώτες δεν θέλουν το 2/2, ωστόσο θέλουν να δρουν αντίδραση και μία ομάδα που θα τα παλέψει. Άλλωστε, η αποπομπή των Μασούντ – Οικονόμου που βρίσκονται πλέον σε υποχρεωτική άδεια, μπορεί να αποτέλεσε επιφανειακά ψήφο στήριξης στον Γρηγορίου, ωστόσο δεν τον απαλλάσσει κιόλας.

Ο Έλληνας κόουτς βρίσκεται σε δύσκολη και η παραμονή του ή μη στον πάγκο του Πανιωνίου, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από όσα θα γίνουν κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται πως ήδη έχει βρεθεί και ο αντικαταστάτης του…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags