Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι έκλεισε το deal με Σκίμπε - Το συμβόλαιο και το «χρυσό» πριμ!
| 2017-11-26 11:30:00

Έτσι έκλεισε το deal με Σκίμπε - Το συμβόλαιο και το «χρυσό» πριμ!

Sportdog Team
Έτσι έκλεισε το deal με Σκίμπε - Το συμβόλαιο και το «χρυσό» πριμ!

Οι λεπτομέρειες για τη συμφωνία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό.
 

Παρά τον αποκλεισμό από τα τελικά του Μουντιάλ 2018, ο Μίκαελ Σκίμπε θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Γερμανός προπονητής τα έχει βρει σε όλα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, και πλέον το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές για να «σφραγιστεί» το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας.

Ο Σκίμπε θα έχει τους ίδιους συνεργάτες στο πλευρό του, δηλαδή τον Κώστα Τσάνα και τον Θωμά Στράτο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα του γίνει μια μικρή μείωση, της τάξεως του 10% στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει.

Για την ακρίβεια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός και οι βοηθοί του λάμβαναν περίπου 560.000 ευρώ στην προηγούμενη συμφωνία τους με τον Γιώργου Γκιρτζίκη, ενώ τώρα οι μικτές απολαβές του του θα πέσουν περίπου στις 500.000 ευρώ.

Πάντως, θα είναι μόνο εικονική εάν η Ελλάδα καταφέρει να περάσει στο Euro 2020. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, το πριμ πρόκρισης έχει ανέβει σε σχέση με το αντίστοιχο του Μουντιάλ, ξεπερνώντας πλέον τις 200.000 ευρώ. Έτσι, εάν ο Σκίμπε και οι συνεργάτες του οδηγήσουν την Εθνική στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στην ουσία το ποσό που θα καρπωθούν θα είναι πάνω-κάτω το ίδιο με το προηγούμενο συμβόλαιό τους, παρά τη μείωση που προβλέπεται στο νέο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags