Facebook Pixel Sportdog.gr | Εντυπωσιακός Αστέρας «κατάπιε» στην Τρίπολη τον Λεβαδειακό!
| 2017-11-26 19:08:00

Εντυπωσιακός Αστέρας «κατάπιε» στην Τρίπολη τον Λεβαδειακό!

Sportdog Team
Εντυπωσιακός Αστέρας «κατάπιε» στην Τρίπολη τον Λεβαδειακό!

Νίκησε μόνο με 2-0 τον χειρότερο φετινό Λεβαδειακό.

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση νίκησε πολύ εύκολα με 2-0 τον Λεβαδειακό, που δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων αγωνιστικών.

Ο Ιγκλέσιας στο 32’ και ο Δουβίκας στο 63’ σημείωσαν τα τέρματα της αναμέτρησης, όμως οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε αποφασισμένος στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του, ωστόσο δυσκολευόταν να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή. Ο Λεβαδειακός, μετά και τις φωνές του Ανιγκό, κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, ωστόσο δεν μπορούσε να περάσει με ευκολία τη μεσαία γραμμή. Οι Αρκάδες στο 31’ προειδοποίησαν με το σουτ του Τόνσο εντός περιοχής και στο αμέσως επόμενο λεπτό έκαναν το 1-0. Ο Τόνσο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ιγκλέσιας ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και με σκαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ψηλά στην δεξιά γωνία του εμβρόντητου Επασί, για το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημίχρονου, καθώς στο 36’ ο Καλτσάς δεν σούταρε καλά από ευνοϊκή θέση.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απαντήσει, απέκτησε κατοχή και στο 60’ έφτασε κοντά στο 1-1, όταν ο Καθάριος δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Αθανασιάδη. Τρία λεπτά αργότερα όμως, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλτσά, ο Ιγκλέσιας πήρε την κεφαλιά και ο Δουβίκας εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Μετά το δεύτερο γκολ ο Αστέρας κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και έχασε κι άλλες ευκαιρίες, με μεγαλύτερη όλων αυτή του Καλτσά στο 74’, όπου ο Αθανασιάδης έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Έλληνα επιθετικού σε κόρνερ. Τελικά, το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.  
 

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Κορυφαίος για τον Αστέρα ήταν ο Ιγκλέσιας. Ο Αργεντινός είναι σε τρομερή κατάσταση και το επιβεβαίωσε και σήμερα, με ένα γκολ και μια ασίστ.

Η ΦΑΣΗ: Το 1-0 ήταν γκολ δουλεμένο στην προπόνηση. Μετά το κόρνερ, ο Τσιλιανίδης έκανε το σκριν στον Ιγκλέσιας, που ξέφυγε από τον αντίπαλο του και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στον αγώνα οι διαιτητές που γενικά είχαν καλή παρουσία.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Αστέρας, μετά τον Παναθηναϊκός και Πλατανιά, νίκησε με καλή απόδοση και τον Λεβαδειακό, που δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων αγωνιστικών. Εξαιρετική δουλειά από τον Παντελίδη στους Αρκάδες, που αν συνεχίσουν έτσι, θα ανέβουν κι άλλο στην βαθμολογία.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ξεφούσκωσε ή επρόκειτο για μία άσχημη μέρα; Ο Λεβαδειακός ήταν κάκιστος και δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο παιχνίδι. Ο Αστέρας έπαιζε μόνος του και το 2-0 τον αδικεί.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ
 

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ινγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (61' Τσουκαλάς), Τόνσο, Καλτσάς (84' Κώτσιρας), Γκοντό (46' Δουβίκας).

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Εμπασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης (46' Φαβάρο), Λεονάρντο, Μεντί, Ζαραδούκας (49' Καθάριος), Μητρόπουλος (73' Μητρόπουλος), Νιας, Σουμπίνιο, Μπελγκαζουανί, Γιουσούφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags