Facebook Pixel Sportdog.gr | Παναιτωλικάρα απέναντι στη Λάρισα – Νίκησε και ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση
| 2017-11-26 19:12:00

Παναιτωλικάρα απέναντι στη Λάρισα – Νίκησε και ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση

Sportdog Team
Παναιτωλικάρα απέναντι στη Λάρισα – Νίκησε και ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση

Οι Αγρινιώτε επικράτησαν 3-1 των Θεσσαλών.

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος από την έναρξη του παιχνιδιού και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, στο 12' με τον Μοράρ να εκτελεί τον Μπόζοβιτς στην κλειστή του γωνία. Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει χάνοντας δύο ευκαιρίες στο 17' και στο 18' με τον Ντέλετιτς. Στο 33' όμως οι Αγρινιώτες χτύπησαν ξανά με τον Μάζουρεκ. Στο τέλος του ημιχρόνου οι Θεσσαλοί βρέθηκαν κοντά στη μείωση, η σκαστή κεφαλιά του Λεοζίνιο όμως πήγε πάνω στον Τσενάμο.

Ό,τι δεν κατάφερε η Λάρισα στο πρώτο μέρος, το κατάφερε στο δεύτερο. Τρία λεπτά από την έναρξή του ο Ναζλίδης έκανε το 2-1 και έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του. Στη συνέχεια αμφότερες οι ομάδες έκαναν ευκαιρίες. Το τελικό 3-1 έγραψε στις καθυστερήσεις ο Ρόσα που μπήκε αλλαγή αντί του Μαρκοβσκι. Έτσι ο Παναιτωλικός ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον συγκατοικεί με τη Λάρισα στην 11η με 13 πόντους.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο Μοράρ ήταν ο άνθρωπος του Παναιτωλικού. Έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, η οποία πήρε τη νίκη.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τσενάμο, Χαντάκιας, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μοράρ (64' Κλέσιο), Ντίας, Μάζουρεκ (75' Λόπες), Ρότσα και Μαρκόβσκι (69' Ρόσα)

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φαρκάς (81' Λαγός), Μασούρας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Λεοζίνιο (89' Γιαννιτσάνης) και Κρίζμαν

Η ΦΑΣΗ Το γκολ του Μάζουρεκ στο 33'. Πήρε τη μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και μόλις έφτασε στο ημικύκλιο έπιασε ασύλληπτο σουτ με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μπόζοβιτς

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ Ο Αθανάσιος Σέζος και οι βοηθοί: Ιωάννης Τουμπακάρης, Βασίλειος Νικολακάκης δεν είχαν προβλήματα στις υποδείξεις τους.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε ανώτερος βρέθηκε μπροστά στο σκορ με δύο γκολ, δεν επηρεάστηκε από τη μείωση της Λάρισας, έβαλε και γκολ στις καθυστερήσεις, παίρνοντας μία μεγάλη νίκη σε ένα ματς με πολλές φάσεις.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΑΕΛ άργησε να ξυπνήσει στο παιχνίδι. Θα μπορούσε να είχε φέρει τα πάνω κατω στο παιχνίδι. Της έλειπε όμως αφεντός η τύχη αφετέρου τα καλά τελειώματα.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags