Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα σκάσει απίστευτο «μπαμ» με Έλληνα διεθνή – Η ακριβότερη μεταγραφή, 30+ εκατ. ευρώ!
| 2017-11-27 22:29:00

Θα σκάσει απίστευτο «μπαμ» με Έλληνα διεθνή – Η ακριβότερη μεταγραφή, 30+ εκατ. ευρώ!

Sportdog Team
Θα σκάσει απίστευτο «μπαμ» με Έλληνα διεθνή – Η ακριβότερη μεταγραφή, 30+ εκατ. ευρώ!

Ποιος είναι και όλο το... μανατζερικό παιχνίδι!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από τότε που ο Παναγιώτης Ρέτσος έκανε ασύλληπτο ρεκόρ για Έλληνα παίκτη παίρνοντας «χρυσή» μεταγραφή (πάνω από 22 εκατ. ευρώ) για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Παρ’ όλα αυτά, ο μικρός τα πηγαίνει μια χαρά στη Γερμανία, με αποτέλεσμα ήδη να γράφονται ορισμένα σενάρια που θέλουν τον Ρέτσο να παίρνει άμεσα κι άλλη μεταγραφή!

Ένα από αυτά συνδέει τον παίκτη με γνωστό μάνατζερ, ο οποίος -εκτός από τη Γερμανία- διατηρεί σημαντικό δίκτυο διασυνδέσεων και στην Αγγλία, κάνοντας λόγο περί πώλησης του Έλληνα διεθνή σε ομάδα της Premier League.

Παρ’ όλα αυτά, κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο ακόμα και στην τρελή εποχή που διανύουμε. Τα περισσότερα από 22 εκατομμύρια που έδωσε η Λεβερκούζεν για τον Ρέτσο δεν αποτελούν αμελητέο ποσό, αντιθέτως πρόκειται για μια τεράστια επένδυση που έκαναν οι Γερμανοί, η οποία θα πάει χαμένη εάν τον πουλήσουν άμεσα (το ερχόμενο καλοκαίρι δηλαδή), πριν ο παίκτης προλάβει ανεβάσει την αξία του.

Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν φαίνεται να είναι στα σχέδια της γερμανικής ομάδας να παραχωρήσει τόσο γρήγορα τον ταλαντούχο αμυντικό. Αυτό που θέλουν οι «ασπιρίνες» είναι να πουλήσουν τον Ρέτσο όταν -και αν- η τιμή του ξεπεράσει τα 30 εκατ. προκειμένου να κάνουν απόσβεση της αγοράς του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags