Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Αυλωνίτη που θα συζητηθεί για Ουζουνίδη...
| 2017-11-28 07:56:00

Ατάκα Αυλωνίτη που θα συζητηθεί για Ουζουνίδη...

Sportdog Team
Ατάκα Αυλωνίτη που θα συζητηθεί για Ουζουνίδη...

Τι είπε ο στόπερ του Παναθηναϊκού;

Ο Τάσος Αυλωνίτης τόνισε πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αυτός που κρατάει ενωμένους τους παίκτες και είναι αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Στην εφημερίδα «Live Sport» μίλησε ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος το Σάββατο αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας αμυντικός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα προβλήματα του Παναθηναϊκού, λέγοντας: «Το μέλλον δεν το ξέρω, αλλά εμείς έως τώρα δεν έχουμε επηρεαστεί. Αγωνιστικά, όσο δένουμε και όσο μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο, θα αποδίδουμε πιο οργανωμένο ποδόσφαιρο. Μία ομάδα για να έχει σταθερότητα, χρειάζεται χημεία. Ο κόουτς μάς κρατάει ενωμένους, δουλεύουμε σκληρά και θα φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Όσο για τη δική του απόδοση απέναντι στον Ατρόμητο, είπε: «Δεν είχα ρυθμό και αυτό φάνηκε στην αρχή. Όσο περνούσε η ώρα, ένιωθα όλο και καλύτερα, προσπάθησα να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Το ματς έγινε ροντέο στο τέλος και καμιά φορά είναι χειρότερο να παίζεις εναντίον δέκα παικτών, γιατί κλείνονται και είναι πιο δύσκολο να βρεις χώρους. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες και θεωρώ δίκαιη την ισοπαλία. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και είμαι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα φτιάξουν από κάθε άποψη, αγωνιστικά και οικονομικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags