Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες-φωτιά του Σπανού στον Μέλο Περέιρα!
| 2017-11-28 08:40:00

Ατάκες-φωτιά του Σπανού στον Μέλο Περέιρα!

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά του Σπανού στον Μέλο Περέιρα!

Τι είπε για τα λάθη του Μάνταλου και το πέναλτι στον Μολίνς.

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός και ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Μπέτσης, εξέφρασαν την Δευτέρα τα παράπονά τους στην ΕΠΟ για τις διαιτησίες που έχει η ομάδα τους.

Το ραντεβού με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, κράτησε περίπου μία ώρα, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Σταύρος Τριτσώνης. Η πλευρά του Ατρομήτου δεν στάθηκε μόνο στο σαββατιάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στις διαιτησίες των αγώνων κόντρα σε Λάρισα και ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Live Sport», oι άνθρωποι του Ατρομήτου ισχυρίστηκαν πως ο Μάνταλος έκανε λάθη και από τις δύο πλευρές το Σάββάτο, ενώ ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να πάρει πέναλτι στη φάση με πρωταγωνιστές τον Ρισβάνη και τον Μολίνς!

«Ήρθαμε εδώ πρώτα γιατί αγαπάμε το ποδόσφαιρο και μετά επειδή αγαπάμε τον Ατρόμητο. Νιώθουμε αδικημένοι, δεν θεωρούμε πως τηρείται η ισονομία, θέλουμε το 50-50 σε όλα τα παιχνίδια», είπαν μεταξύ άλλων στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή οι Σπανός και Μπέτσης.

Οι δύο άνδρες του Ατρομήτου πρόκειται να έχουν ραντεβού την επόμενη εβδομάδα και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της διαιτησίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags