Facebook Pixel Sportdog.gr | Προσγειώνει κόσμο και ομάδα ο Κονέ
| 2017-11-28 09:58:00

Προσγειώνει κόσμο και ομάδα ο Κονέ

Sportdog Team
Προσγειώνει κόσμο και ομάδα ο Κονέ

Τι είπε ο μέσος της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα;

Είναι νωρίς ακόμα για να χαρακτηρισθεί η ΑΕΚ ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος υποστήριξε ο Παναγιώτης Κονέ μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά. 

«Ξέραμε ότι ο Πλατανιάς θα είναι σφικτός πίσω και σε τέτοια ματς όσο πιο γρήγορα σκοράρεις τόσο πιο εύκολα ανοίγει το ματς. Μετά το γκολ του Μάρκο το ματς άνοιξε, στο δεύτερο μέρος παρουσιάσαμε ένα καλύτερο πρόσωπο με περισσότερες σέντρες και ενέργειες. Νιώθω δυνατός, με τα παιχνίδια θα βρω και ρυθμό, χάρη στο τιμ και τους συμπαίκτες μου κατάφερα να επανέλθω, είμαι εδώ και τρεις εβδομάδες στη διάθεση του προπονητή, νιώθω καλά, μου λείπει ο ρυθμός αλλά είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και ο προπονητής θα με χρησιμοποιήσει όσο καλύτερα μπορεί και ξέρει», υποστήριξε και συνέχισε για τις εμφανίσεις του Λιβάγια: 

«Ο Μάρκο έχει πάρει ψυχολογία, βοηθάει την ομάδα στο να κρατάει την μπάλα και προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα, έχουμε πολύ καλούς παίκτες που κάνουν τη διαφορά αλλά μέσα από το ομαδικό παιχνίδι η ομάδα θα καταφέρει τους στόχους της. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, δεν είμαι πολύ των συζητήσεων, θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω στο γήπεδο και θα δουλέψω σκληρά για να καταφέρει η ομάδα τους στόχους της. Τον Μάρκο τον ήξερα και από το ιταλικό πρωτάθλημα. Δεν είμαι εξάρι, οκτάρι καλύτερα ή πίσω από τους επιθετικούς. Ανάλογα το σύστημα του αγώνα, γιατί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όποιος παίζει μέσος, δεν υπάρχουν πολλές προτιμήσεις. Πρέπει να πατάει περιοχή, να μαρκάρει, να κινείται στο χώρο». 

Ο Κονέ αναφέρθηκε στην απουσία του Μάνταλου από το παιχνίδι της ΑΕΚ και εάν αυτός έρχεται να καλύψει τα κενά... 

«Η ομάδα δείχνει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, ο Πέτρος είναι ένας διαφορετικός παίκτης από μένα, εγώ κινούμαι πιο πολύ χωρίς την μπάλα, ο Πέτρος ζητάει πολύ την μπάλα στα πόδια, έχει δείξει η ομάδα ότι εκ των έσω έχει τις λύσεις και αυτό θα φανεί και στο γήπεδο. Χρωστάω τις καλές μου επιδόσεις στο γήπεδο, στόχος της ΑΕΚ φέτος είναι το πρωτάθλημα αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι είναι το φαβορί, ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα, ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες αλλά όχι καλή ομάδα ακόμα, πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στις δύο τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Έχουμε και το Κύπελλο μεσοβδόμαδα, εμείς θα παίξουμε για τη νίκη. Είναι ένα δύσκολο ματς και ελπίζω να έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου για να μείνουμε στην κορυφή», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags