Facebook Pixel Sportdog.gr | Στην αντεπίθεση ο Γκαγκάτσης!
| 2017-11-28 11:40:00

Στην αντεπίθεση ο Γκαγκάτσης!

Sportdog Team
Στην αντεπίθεση ο Γκαγκάτσης!

«Τα χρήματα δόθηκαν για να γίνει μια διευκόλυνση»...

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης έδωσε διευκρινίσεις για την δίωξη που του έχει ασκηθεί για χρήματα της από κονδύλι της UEFA που φέρονται να κατέληξαν στον λογαριασμό του Ότο Ρεχάγκελ αντί για την κατασκευή γηπέδου στην Ηλεία, μετά τις πυρκαγιές του 2007. 

Αναλυτικά οι διευκρινίσεις του Βασίλη Γκαγκάτση στον ΣΠΟΡ FM: 

«Το ποσό είναι 1 εκατ. ελβετικά φράγκα το ποσό που λέγεται. Δηλαδή 600.000 ευρώ. Το γήπεδο κατασκευάστηκε και στα εγκαίνια έστειλε και η UEFA τον εκπρόσωπο της. Η Ομοσπονδία δεν έδωσε μόνο τα 600.000 ευρώ σε εκείνο το γήπεδο, αλλά έδωσε και επιπλέον χρήματα για τις εξέδρες, τον ηλεκτροφωτισμό και άλλες κατασκευές. Η δίωξη έγινε γιατί εκείνο το ποσό, για ένα μήνα, μετά την πρόκριση μας τον Οκτώβριο στο Euro 2008, όταν είχαμε τερματίσει πρώτοι το είχαμε δώσει για λίγο για το μπόνους στον Ρεχάγκελ. 

Ήταν στην αρχική μας σύμβαση για τις προκρίσεις και το 2001 και το 2006 και το 2008 και δεν είναι δυνατό να μην προβλέπεται, μπόνους πρόκρισης σε μια εθνική ομάδα στον προπονητή της. Για να το ξεκαθαρίσουμε... η προκαταρκτική έχει καταλήξει ότι το έργο έγινε και έχει κατανοήσει ότι τα χρήματα δόθηκαν για να γίνει μια διευκόλυνση για ένα χρονικό διάστημα. 

Αυτό που ψάχνουν πλέον είναι το αν υπήρχε όρος για μπόνους πρόκρισης στο συμβόλαιο του Ρεχάγκελ. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει σε κάθε συμβόλαιο ένα τέτοιο μπόνους. Και τώρα στο συμβόλαιο του κυρίου Σκίμπε είναι δεδομένο ότι υπάρχει ο συγκεκριμένος όρος. Το θέμα είναι ότι τότε στην προκαταρκτική δεν με είχαν ρωτήσει για το θέμα. Τώρα θα πάω στον κύριο Ανδρεάδη και θα τα καταθέσω όλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags