Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεσπάθωσε γνωστός ΠΑΟΚτσής! «Λίγος για τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου»!
| 2017-11-28 15:43:00

Ξεσπάθωσε γνωστός ΠΑΟΚτσής! «Λίγος για τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου»!

Sportdog Team
Ξεσπάθωσε γνωστός ΠΑΟΚτσής! «Λίγος για τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου»!

Βαριές κουβέντες για τον τεχνικό του Δικεφάλου!

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και μίλησε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, για τη φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ, τον Βιεϊρίνια και τον Μάτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Τουρσουνίδη:

Για το ποιος ευθύνεται για τη φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ: Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Αρχικά ο Μίχελ με τις επιλογές προπονητή (Στανόγεβιτς) και παικτών. Επίσης μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο Βούκιτς.

Για το ενδεχόμενο παρέμβασης του κόσμου ώστε να αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ: Για μένα το χειρότερο είναι η έλλειψη του πάθους και της άγνοιας του τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Ο κόσμος παρά της στεναχώρια του και την απογοήτευση του φαίνεται πως θα κάνει την ύστατη προσπάθεια για να αλλάξει το κλίμα. Πιστεύω όμως πως δύσκολα θα αλλάξει κάτι, γιατί όταν έχεις τέτοια νοοτροπία από την αρχή, δυσκολεύεσαι να την αλλάξεις στην πορεία.

Για το αν πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξει ο προπονητής: Δεν είναι ότι καλύτερο να αλλάζεις 3η φορά μέσα στη χρονιά προπονητή. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως ο Λουτσέσκου είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ και δεν έχει δώσει το στίγμα του στην ομάδα. Βλέπω μια ομάδα χωρίς πάθος και φοβισμένη και τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο προπονητής.

Για το αν συμφωνεί με τον Καραγεωργίου που δήλωσε πως ο Βιεϊρίνια δεν πρέπει να παίζει στον ΠΑΟΚ: O Νίκος όπως κι εγώ είμαστε απογοητευμένοι. Ο Βιεϊρίνια είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά του και του λείπει ο καλός αγωνιστικός ρυθμός. Επίσης δεν είναι ότι καλύτερο να αγωνίζεται σαν αριστερό μπακ. Περιμένω όμως να ανεβάσει κι άλλο την απόδοσή του.

Επίσης συμπλήρωσε: Είναι δύσκολο να βγαίνω κάθε φορά και να μιλάω για τα αρνητικά της ομάδας. Δυστυχώς όμως έτσι είναι η κατάσταση. Η ομάδα παίζει χωρίς πάθος και διάθεση. Ο κόσμος θα εκτιμήσει την προσπάθεια της ομάδας αν παίζει επί 90 λεπτά καλή μπάλα, ακόμα κι αν δεν είναι καλό το αποτέλεσμα. Αυτό που μας στεναχωρεί από την αρχή της χρονιάς είναι πως βλέπουμε μία ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Δεν υπάρχει κάτι το αισιόδοξο μέσα στην ομάδα.

Για τον Μάτος: Ότι και να πούμε για τον Μάτος θα είναι λίγο. Του αξίζουν συγχαρητήρια και για την απόδοσή του αλλά και για την εξωγηπεδική ζωή του. Μακάρι να είχαμε 3-4 ακόμα τέτοιους ποδοσφαιριστές. Είναι ένας ικανότατος παίκτης με μεγάλη ποιότητα, αλλά η διάθεση και το πάθος του ξεχειλίζει. Επίσης έμαθα πως είναι ο μοναδικός παίκτης που αντιδράει στα αποδυτήρια και προσπαθεί να «ξυπνήσει» την ομάδα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags