Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Μπάγεβιτς για μεταγραφές – Ποιος κέρδισε τους οπαδούς της ΑΕΚ
| 2017-11-28 19:39:00

Αποκάλυψη Μπάγεβιτς για μεταγραφές – Ποιος κέρδισε τους οπαδούς της ΑΕΚ

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μπάγεβιτς για μεταγραφές – Ποιος κέρδισε τους οπαδούς της ΑΕΚ

Μεγάλες ατάκες από τον εκτελεστικό διευθυντή της Ένωσης.

Δεδομένη θεωρεί την ενίσχυση της ΑΕΚ τον Ιανουάριο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «blic.rs», ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης αναφέρθηκε για τον στόχο του πρωταθλήματος κι εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Είμαστε στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ακόμα δεν έχουμε πάρει ωστόσο ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών. Το σίγουρο είναι πως θα ενισχυθούμε τον Γενάρη, ώστε να συνεχίσουμε την μάχη για το πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει και το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να παίξουμε και στους ομίλους του Champions League, αλλά υπάρχουν ομάδες υψηλού επιπέδου».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της ΑΕΚ στους «32» του Europa: «Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση και νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Βιέννη. Δεν θα είναι εύκολο. Το πρώτο ματς εδώ στην Αθήνα είχε λήξει ισόπαλο. Αλλά νομίζω πως θα τα καταφέρουμε».

Για τις εμφανίσεις του Όγκνιεν Βράνιες: «Είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας και δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Και με τον τρόπο που αγωνίζεται κέρδισε αμέσως τους οπαδούς της ΑΕΚ. Όλοι στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι απ’ αυτό που προσφέρει. Προσωπικά πιστεύω πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος και να αποτελέσει μεγαλύτερο κέρδος και για την ΑΕΚ και για την εθνική Βοσνίας».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags