Facebook Pixel Sportdog.gr | Παλικάρι ο ΠΑΣ στο Βικελίδης – Πρόκριση παίζοντας με 10 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-28 21:28:00

Παλικάρι ο ΠΑΣ στο Βικελίδης – Πρόκριση παίζοντας με 10 (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Παλικάρι ο ΠΑΣ στο Βικελίδης – Πρόκριση παίζοντας με 10 (ΒΙΝΤΕΟ)

Iσοπαλία 1-1 τα Γιάννινα στην έδρα του Άρη και συνεχίζουν στο Κύπελλο.

Ηρωική ισοπαλία απέσπασε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο για 54 λεπτά. Έτσι πήρε το εισιτήριο για τους “16” του Κυπέλλου.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολύ θέαμα. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία ευκαιρία, ο Άρης με τον Μιλούνοβιτς στο 16' και ο ΠΑΣ με τον Κόντε στο 35'. Οι Γιαννιωτες όμως έμειναν ένα λεπτό αργότερα με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Καρανίκα, ύστερα από επεισόδιο που είχε με τον Σόουσα. Οπότε οι συνθήκες έγιναν δυσκολότερες για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Στο 60' ο Μιλούνοβιτς με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα, 12 λεπτά αργότερα όμως οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν με τον Σολτάνι που είχε περάσει ως αλλαγή.

Στη συνέχεια ο Άρης έτρεξε για να πετύχει ένα ακόμα γκολ. Είχε ευκαιρίες, δεν κατάφερε όμως να τις αξιοποιήσει με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-1 ως τελικό σκορ. Έτσι ο Άρης αποκλείστηκε, αφού είχε 3 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ με τον βαθμό έφτασε στους 5 και προκρίθηκε. Ο Πανιώνιος που αγωνίζεται αύριο με Παναιγιάλειος έχει 4 οπότε έχει ήδη εξασφαλισμένη την πρόκριση.

 

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σόουζα, Μαραγκός, Τσουμάνης, Παυλίδης, Νίκιτς (75' Πλατέλλας), Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς, Λώττας (46' Στεφάνοβιτς), Κάσσος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Μανθάτης (68' Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (70' Γιάκος), Καρανίκας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Βιντάλ (41' Ναδάλες), Πέδρο, Κοζωράνης, Γαρουφαλλιάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags