Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις στην Μπενφίκα που αφορούν τον Βλαχοδήμο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-11-28 22:04:00

Εξελίξεις στην Μπενφίκα που αφορούν τον Βλαχοδήμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Εξελίξεις στην Μπενφίκα που αφορούν τον Βλαχοδήμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι συνέβη στην ομάδα της Λισαβόνας;

Τον πρόωρο τερματισμό της καριέρας του ανακοίνωσε ο Ζούλιο Σέζαρ. Ο Βραζιάνος τερματοφύλακας γνωστοποίησε την απόφασή του το απόγευμα της Τρίτης αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του με δάκρυα στα μάτια.

«Ακόμη και αν ο Θεός μού δώσει 80 ή 90 χρόνια ζωής, θα θυμάμαι για πάντα τις ομορφότερες στιγμές που πέρασα εδώ μαζί σας για τρία χρόνια. Το δικό μου ταξίδι τελειώνει εδώ, αλλά εσείς συνεχίζετε. Να είστε βέβαιοι πως εκεί έξω θα έχετε έναν συμπαίκτη που θα υποστηρίζει καθέναν από εσάς», τους είπε ο 38χρονος, ο οποίος το 2010 είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την Ίντερ.

Όπως καταλαβαίνετε η συγκεκριμένη εξέλιξη αφορά και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, για τον οποίο υπάρχει η πιθανότητα να μετακομίσει στην Πορτογαλία τον Ιανουάριο αντί το καλοκαίρι. Βλέπετε η Μπενφίκα έχει μείνει με δύο τερματοφύλακες, τον 18χρονο Σβίλαρ και τον 23χρονο Βαρέλα, ο τελευαίος όμως έχασε τη θέση του στην 11άδα από τον νεαρότερο συνάδελφό του. Οπότε κάτι παίζει, αν και ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού δεν γνωρίζει κάτι για αποχώρησή του από το Τριφύλλι.

«Ακόμη δεν έχει ενημερωθεί ο Βλαχοδήμος» αναφέρει η "Record" για τον 23χρονο Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος  έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους "αετούς" μέχρι το 2023. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags