Facebook Pixel Sportdog.gr | Σάρωσε ο Λιβάγια!
| 2017-11-29 12:43:00

Σάρωσε ο Λιβάγια!

Sportdog Team
Σάρωσε ο Λιβάγια!

Πάει για ρεκόρ ο Κροάτης φορ της ΑΕΚ!

Ο Μάρκο Λιβάγια πρώτευσε και πάλι στην ψηφοφορία για τον MVP της 12ης αγωνιστικής με 40,55%!

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική (10η, 11η, 12η) ο Μάρκο Λιβάια, με ποσοστό 40,55% έναντι 16,39 του δεύτερου Μάριν, αναδεικνύεται MVP του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. 

Είναι πρώτη φορά από την επιστροφή της ΑΕΚ την τελευταία τριετία που ένας ποδοσφαιριστής της πετυχαίνει αυτό το επίτευγμα με τρία σερί βραβεία MVP ισοφαρίζοντας βεβαίως την αντίστοιχη επίδοση του Ελντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος τη σεζόν 2015-16 είχε πάρει τρία σερί βραβεία Best Goal για την 16η, 17η και 18η αγωνιστική. 

Σε σχέση με τους έντεκα ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που στη διάρκεια της τριετίας έχουν κατακτήσει το βραβείο του MVP της αγωνιστικής, o Κροάτης επιθετικός είναι ο μοναδικός που το έχει πάρει στα χέρια του περισσότερες από μία φορά! 

Στον πίνακα των συνολικών βραβείων από τη Super League σε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας o Μάρκο Λιβάια ανέβηκε ήδη στη δεύτερη θέση με τρία βραβεία πίσω από τα τέσσερα του Μπαρμπόσα (όλα ως Best Goal) και πάνω από τους Μπουονανότε, Βάργκας, Αλμέιδα, Αραούχο, Μάνταλο και Χριστοδουλόπουλο που έχουν από δυο (με ταυτόχρονη ανάδειξη σε MVP και Βest Goal την ίδια αγωνιστική).

Όσον αφορά στο Best Goal, το βραβείο πήγε στον Φράνκο Μάζουρεκ του Παναιτωλικού με 28,42%!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags