Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις με το γήπεδο της ΑΕΚ – Πανηγυρίζουν στην Ένωση!
| 2017-11-29 19:23:00

Εξελίξεις με το γήπεδο της ΑΕΚ – Πανηγυρίζουν στην Ένωση!

Sportdog Team
Εξελίξεις με το γήπεδο της ΑΕΚ – Πανηγυρίζουν στην Ένωση!

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη νέα… νίκη.

Μια ακόμη μεγάλη "νίκη" πέτυχε η ΑΕΚ στο ΣτΕ, καθώς απορρίφθηκε προσφυγή που είχαν καταθέσει δύο ιδιώτες κατά του γηπέδου.

Στην συγκεκριμένη προσφυγή το βασικό επιχείρημα των εν λόγω ιδιωτών ήταν ότι η Ένωση έκανε για το έργο απλή μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ενώ κατά τους ίδιους θα έπρεπε να έχει γίνει στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ένα ακόμα εμπόδιο ξεπεράστηκε

Μία ακόμα προσφυγή εναντίον του γηπέδου μας απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ένα ακόμα εμπόδιο ξεπεράστηκε! 

Με την απόφαση 3089/2017 του ΣτΕ απορρίφθηκε η προσφυγή Δημητριάδη και το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι δεν είναι απαραίτητη για το έργο η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, όπως από την πρώτη στιγμή είχαμε υποστηρίξει, απορρίπτοντας τη γνωμοδότηση του περίφημου Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας (αστική μη κυβερνητική οργάνωση - εταιρεία του Αστικού Κώδικα), που είχε επιστρατεύσει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας για να αμφισβητήσει –μάταια- το κύρος της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, που οδήγησε στην έκδοση της καθόλα νόμιμης άδειας για την κατασκευή του γηπέδου μας.

Μία ακόμα νίκη στη μεγάλη μάχη για να υλοποιηθεί το όνειρο του κόσμου της ομάδας μας για τη μεγάλη επιστροφή στα ιερά χώματα των προγόνων και ιδρυτών μας.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags