Facebook Pixel Η Μάλαγα θέλει «πακέτο» από τον Ολυμπιακό Μποτία και Βούκοβιτς!
| 2017-11-29 21:10:00

«Δύο παίκτες πακέτο από τον Ολυμπιακό - Γενάρη ή... καλοκαίρι στο τζάμπα»!

Sportdog Team
«Δύο παίκτες πακέτο από τον Ολυμπιακό - Γενάρη ή... καλοκαίρι στο τζάμπα»!

Ρεπορτάζ από την Ισπανία… βάζει φωτιά στα μεταγραφικά.

Στο στόχαστρο της Μάλαγα βρίσκονται σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευσε τόσο ο Γιάγκος Βούκοβιτς όσο και ο Αλμπέρτο Μποτία, καθώς ο Μάριο Ουσίγιος που εκτελεί πλέον χρέη Αθλητικού Διευθυντή στο σύλλογο, έχει εξαιρετική άποψη και για τους δύο.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ρεπορτάζ της «malagahoy.es», το οποίο μάλιστα είναι αρκετά ενημερωμένο, καθώς παρουσιάζει αναλυτικά τι ισχύει και για τις δύο περιπτώσεις.

Οι Ισπανοί χαρακτηρίζουν πιο εύκολη τη μεταγραφή του Βούκοβιτς για τον Γενάρη, καθώς σημειώνουν πως ο Σέρβος αμυντικός δεν έχει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό και θα ήθελε να παίζει μέχρι το καλοκαίρι, καθώς επιθυμία του είναι να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αντίθετα, για τον Μποτία τονίζεται ότι είναι πιο δύσκολη περίπτωση, αφού ο Ισπανός στόπερ έχει συμμετοχές με τους Πειραιώτες, ωστόσο συμπληρώνουν πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Οπότε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Μάλαγα θα προσπαθήσει είτε να δώσει τα χέρια μαζί του από τώρα για το καλοκαίρι είτε να πιέσει για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό με ένα μικρό ποσό, ώστε να μην τον χάσει ως ελεύθερο.

Η Μάλαγα λοιπόν φαίνεται να μπαίνει… γερά στο μεταγραφικό παζάρι του Ολυμπιακού, καθώς ο Ουσίγιος δεν έχει προτείνει μόνο τον Βούκοβιτς, που ο ίδιος έφερε στο Λιμάνι, αλλά και τον Μποτία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags