Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι τελευταίες εξελίξεις με Μολέντο – Η κόντρα με τον μάνατζέρ του και η απόφαση του ΠΑΟΚ!
| 2017-11-29 21:50:00

Οι τελευταίες εξελίξεις με Μολέντο – Η κόντρα με τον μάνατζέρ του και η απόφαση του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Οι τελευταίες εξελίξεις με Μολέντο – Η κόντρα με τον μάνατζέρ του και η απόφαση του ΠΑΟΚ!

Ποια θα είναι η στάση του Σαββίδη.

Τελικά τι γίνεται με τον Μολέντο; Θα κάνει ή όχι προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό; Ενδιαφέρεται ή όχι ο ΠΑΟΚ και ποια η επιθυμία του μάνατζερ του Βραζιλιάνου; Όλο το «καυτό» ρεπορτάζ μόνο στο Sportdog.gr!

Ευχάριστα είναι τα νέα που προέκυψαν για τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις τύχες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Ροντρίγκο Μολέδο συμφώνησε να μην καταθέσει προσφυγή αλλά να περιμένει μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου πριν κάνει την οποιαδήποτε κίνηση για το μέλλον του!

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Sportdog.gr, ο Βραζιλιάνος αμυντικός πήγε… κόντρα με τον μάνατζέρ του που θέλει να τον πάει σε ομάδα της Βραζιλίας όπου το περιθώριο κέρδους του θα είναι μεγαλύτερο,  ενώ είναι πολύ σημαντικό το ότι μέχρι τώρα δεν έχει έρθει καμία πρόταση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον ποδοσφαιριστή. Ούτε από την Ελλάδα, ούτε από την Ευρώπη, ούτε από την Βραζιλία!

Αυτό που προκύπτει επίσης είναι πως ο Μολέντο δεν είναι αρνητικός στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το «Τριφύλλι» εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά, κάτι για το οποίο αυτή την περίοδο δεν υπάρχει πιθανότητα.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο Μολέντο δεν θα κάνει προσφυγή αλλά θα «βοηθήσει» τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο, μέσω των χρημάτων που θα βάλει στα ταμεία του το «Τριφύλλι» από την πώλησή του!

Εάν συμβεί αυτό, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτησή του, αφού μοιάζει απίθανο ο Ιβάν Σαββίδης να πει το «ναι» για αγορά του Μολέντο, αφού με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να δοθούν χρήματα στον Παναθηναϊκό και ο ισχυρός άντρας του Δικεφάλου του Βορρά δεν θέλει να αποτελέσει… σωσίβιο των πράσινων, παρά το ότι στην Τούμπα ήδη κινούνται για την απόκτηση επιθετικού ενόψει Ιανουαρίου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags