Facebook Pixel Sportdog.gr | Το Κύπελλο τώρα αρχίζει, διαβάστε τα πιθανά ζευγάρια - Θα έχουμε ντέρμπι στους «16»;
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-29 22:03:00

Το Κύπελλο τώρα αρχίζει, διαβάστε τα πιθανά ζευγάρια - Θα έχουμε ντέρμπι στους «16»;

Sportdog Team
Το Κύπελλο τώρα αρχίζει, διαβάστε τα πιθανά ζευγάρια - Θα έχουμε ντέρμπι στους «16»;

Αυτοί που πέρασαν στο Κύπελλο και τα... ερωτηματικά.

Μετά και την σημερινή ημέρα, κατά την οποία ολοκληρώθηκαν ακόμα τρεις όμιλοι του Κυπέλλου Ελλάδας, πλέον είναι γνωστές οι 14 από τις 16 ομάδες που θα παίξουν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι εναπομείνασες θέσεις διεκδικούνται από Λεβαδειακό, Απόλλωνα Πόντου (2ος όμιλος) και Παναιτωλικό, Πανσερραϊκό, Εργοτέλη (6ος όμιλος) και θα γίνουν γνωστές αύριο.

Παράλληλα, έχουν «κλειδώσει» οι 7 από τις 8 πρώτες θέσεις των ομίλων και η μοναδική που παίζεται ακόμα είναι αυτή του 7ου ομίλου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην κορυφή με 5 βαθμούς, αλλά εάν ο Πανιώνιος (που έχει 4 βαθμούς) νικήσει αύριο τον Παναιγιάλειο, θα τον ξεπεράσει.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν δύναται να υπάρξει ντέρμπι στη φάση των 16, αφού Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν προκριθεί ως πρώτοι και μπορούν να κληρωθούν μόνο με ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες.

Οι ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη θέση των 8 ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και δεν μπορούν να «συναντηθούν» στην επόμενη φάση: ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα ή Πανιώνιος, Παναθηναϊκός.

Οι πέντε «σίγουροι» δεύτεροι και οι... εκκρεμότητες: Πλατανιάς, Λεβαδειακός ή Απόλλων Πόντου, Λαμία, Τρίκαλα, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός ή Πανσερραϊκός ή Εργοτέλης, ΠΑΣ Γιάννινα ή Πανιώνιος, Λάρισα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags