Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερός Μελισσανίδης: Τι εντολή έδωσε για μεταγραφές από Παναθηναϊκό!
| 2017-11-30 10:20:00

Τρομερός Μελισσανίδης: Τι εντολή έδωσε για μεταγραφές από Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Τρομερός Μελισσανίδης: Τι εντολή έδωσε για μεταγραφές από Παναθηναϊκό!

Μαγκιά του «Τίγρη» και της ΑΕΚ!

Οι άνθρωποι της Ένωσης διέψευδαν χθες ότι υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον για τον Νίκλας Χουλτ του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το "τριφύλλι", ακόμα και με την διαδικασία της προσφυγής.

Ο λόγος που οι Κιτρινόμαυροι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με τον Σουηδό μπακ είναι ένας και μοναδικός και έχει να κάνει με την εντολή του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο "Τίγρης" διαμήνυσε στους συνεργάτες του να μην γίνει καμία κίνηση για παίκτη του "τριφυλλιού" που θα καταθέσει προσφυγή, καθώς η βασική του... αρχή είναι να μην "χτυπάει" κι άλλο ομάδες που υποφέρουν, όπως ακριβώς ο Παναθηναϊκός την δεδομένη στιγμή.

Ο Μελισσανίδης απαγόρεψε ρητά να ασχοληθεί η Ένωση με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν προσφυγή στον Παναθηναϊκό, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τονίσει την διαφορετικότητα της ΑΕΚ, η οποία δεν πατάει επί... πτωμάτων.

Συνάμα δεν επιθυμεί να διαταράξει τις σχέσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο και γνωρίζει ότι μόνο κακό θα κάνει στην Superleague μια ενδεχόμενη απουσία των Πράσινων στο μέλλον, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags