Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάρτι πρόκρισης με 5άρα ο Παναιτωλικός
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-30 16:51:00

Πάρτι πρόκρισης με 5άρα ο Παναιτωλικός

Sportdog Team
Πάρτι πρόκρισης με 5άρα ο Παναιτωλικός

Οι Αγρινιώτες νίκησαν στο Ηράκλειο τον Εργοτέλη με 5-0

 

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχτηκε η αναμέτρηση στο Παγκρήτιο, με τον Παναιτωλικό να επικρατεί του Εργοτέλη με 4-0 και να παίρνει την πρόκριση μαζί με την Ξάνθη για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ούτως ή άλλως, οι Κρητικοί είχαν δύσκολο έργο, αφού έπρεπε οι Αγρινιώτες να χάσουν με δύο ή και περισσότερα γκολ για να περάσουν οι γηπεδούχοι.

Μια ευκαιρία και γκολ

Το σκορ άνοιξε στο 39' ο Μάρκος Πάουλο. Από λάθος του Δουλγεράκη, ο Μπεχαράνο έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα άλλαξε πορεία και στρώθηκε στον Μάρκος Πάουλο και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 0-1. 

Υπόθεση δύο λεπτών

Ο Ντίας στο 65` κινήθηκε από τα δεξιά, έκανε την καλοζυγισμένη σέντρα, ο Ρόσα έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 του Παναιτωλικού, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Παναιτωλικός πέτυχε και τρίτο γκολ, όταν ο Κλέσιο πήρε την μπάλα, βρέθηκε απέναντι από τον Χανιωτάκη, πλάσαρε με το δεξί και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Στο 74` ο Βογιατζής δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα, αυτή στρώθηκε στον Μάζουρεκ, ο οποίος σούταρε με το δεξί, νίκησε τον Χανιωτάκη και έκανε το 4-0 για την ομάδα του Αγρινίου.

Το τελικό 5-0 έγραψε ο Κλέσιο και πάλι στο 90`.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Χανιωτάκης, Αγγελόπουλος, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Μαζουλούξης, Εντιαγιέ (59' Εφόρντ), Μανουσάκης, Ιατρούδης, Λυδάκης (66' Κυριακίδης), Κυριαλάνης, Δουλγεράκης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίκες, Χαντάκιας (55' Μιχάι), Τσοκάνης, Μύγας, Μπεχαράνο (70' Ρότσα), Γκόμες, Μοράρ (61' Μάζουρεκ), Ρότσα, Ντίαζ, Μπακούι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags