Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό ξέσπασμα Γκουαρδιόλα σε αντίπαλο παίκτη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-30 17:20:00

Τρελό ξέσπασμα Γκουαρδιόλα σε αντίπαλο παίκτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρελό ξέσπασμα Γκουαρδιόλα σε αντίπαλο παίκτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάντα παθιασμένος ο Καταλανός τεχνικός, έδωσε πραγματικό... ρεσιτάλ!

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε δραματική νίκη, την 12η συνεχόμενη στην Premier League, με 2-1 επί της Σαουθάμπτον χάρη σε γκολ του Στέρλινγκ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο γήπεδο των «πολιτών» επικράτησε πανηγυρική ατμόσφαιρα, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να αποθεώνει τους παίκτες του, αλλά μεγαλύτερη εντύπωση έκανε η κίνηση του Καταλανού τεχνικού να… χιμήξει πάνω στον αντίπαλο παίκτη, Νέιθαν Ρέντμοντ, αρχικά αγκαλιάζοντάς τον και εν συνεχεία φωνάζοντάς του σε έντονο ύφος!

Πώς δικαιολόγησε το ξέσπασμά του ο Γκουαρδιόλα μετά το παιχνίδι; Αποκάλυψε ότι το έκανε επειδή θεωρεί ότι ο Ρέντμοντ και οι συμπαίκτες του είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, αλλά αντί να παίξουν, μπήκαν στο γήπεδο για να κάνουν καθυστερήσεις από νωρίς. Έτσι, ο Καταλανός αποθέωσε τον Άγγλο μεσοεπιθετικό και του επεσήμανε σε έντονο ύφος ότι απλώς ήθελε από αυτόν να… παίξει!

«Στο τέλος πλησίασα τον Νέιθαν Ρέντμοντ για να του πω πόσο καλός ήταν. Η Σαουθάμπτον έχει μερικούς σούπερ ταλαντούχους παίκτες και ο Ρέντμοντ είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός.

Δεν ήθελαν όμως να παίξουν, ροκάνιζαν το χρόνο από το 9ο λεπτό. Απλά ήθελα από αυτούς να παίξουν μπάλα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γκουαρδιόλα.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags