Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε τεντωμένο σχοινί Λουτσέσκου και βασικός... καψούρα της Τούμπας - Το μήνυμα του παίκτη
| 2017-12-01 10:30:00

Σε τεντωμένο σχοινί Λουτσέσκου και βασικός... καψούρα της Τούμπας - Το μήνυμα του παίκτη

Sportdog Team
Σε τεντωμένο σχοινί Λουτσέσκου και βασικός... καψούρα της Τούμπας - Το μήνυμα του παίκτη

 Η... Ξάνθη θα δείξει πολλά.

Από βασικός και αναντικατάστατος, «παγκίτης» και αλλαγή! Τι συμβαίνει με τον αγαπημένο της ασπρόμαυρης κερκίδας; Γιατί τον έχει παραγκωνίσει ο Λουτσέσκου; Γιατί υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ που έχουν αρχίσει να… γκρινιάζουν και να τον έχουν αποκαθηλώσει από το βάθρο του… βασιλιά στο οποίο οι ίδιοι τον είχαν τοποθετήσει; Ποια η «απάντηση» στον Ρουμάνο προπονητή; Όλες οι απαντήσεις στο Sportdog.gr!

Εδώ και καιρό ο Λουτσέσκου δεν είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του Πρίγιοβιτς στα εκτός έδρας παιχνίδια, διαπιστώνοντας πως ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ και δεύτερος του πρωταθλήματος δεν προσφέρει τα αναμενόμενα μακριά από την Τούμπα και όχι μόνο γιατί δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ. 

Έτσι, «πατώντας» πάνω στο ταξίδι του Σέρβου σε Νότια Κορέα και Κίνα για φιλικά με την Εθνική Σερβίας και την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τον άφησε στον πάγκο και χρησιμοποίησε για πρώτη φορά βασικό τον Ευθύμη Κουλούρη.

 

Ο Κουλούρης δεν έβγαλε και… μάτια στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες αλλά ο Λουτσέσκου τον χρησιμοποίησε βασικό και στη Νέα Σμύρνη, στέλνοντας έτσι ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Πρίγιοβιτς, απόφαση που δεν άρεσε και πολύ στους περισσότερους οπαδούς του ΠΑΟΚ. 

 

Μετά τον αγώνα βέβαια, υπήρξαν αρκετοί που εκτόξευσαν «βέλη» κατά του Σέρβου σέντερ φορ, χρεώνοντάς του… αδιαφορία και «τουπέ», εξαιτίας της μεγάλης ευκαιρίας που έχασε πριν ο Γεσίλ πετύχει το 2-1 και του τρόπου με τον οποίο «τελείωσε» τη φάση, ενώ υπάρχουν και ορισμένοι που πλέον είναι θετικοί στην παραχώρησή του τον Ιανουάριο!

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που πιστεύουν πως οι σχέσεις μεταξύ Λουτσέσκου και Πρίγιοβιτς δεν είναι και οι… ιδανικές ή τουλάχιστον το ίδιο καλές που είχε ο Σέρβος με τον συμπατριώτη του, Βλάνταν Ίβιτς, για τον οποίο εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια σε εφημερίδα της πατρίδας του, λέγοντας πως ήταν μία δύσκολη στιγμή γι΄ αυτόν!

Την Τετάρτη στο Καυτανζόγλειο, ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε τον Πρίγιοβιτς στη βασική ενδεκάδα και ο Σέρβος «απάντησε» με δύο γκολ, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που εξέλαβαν ως μήνυμα στον Λουτσέσκου το ότι ο Σέρβος μάζευε μετά από κάθε γκολ του ΠΑΟΚ τη μπάλα από τα δίχτυα και την πήγαινε στη σέντρα!

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στα Πηγάδια με την Ξάνθη και η λογική λέει πως ο Λουτσέσκου θα επαναφέρει τον Πρίγιοβιτς στο αρχικό σχήμα. Εάν όμως ο 48χρονος προπονητής χρησιμοποιήσει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος τον Κουλούρη στη βασική ενδεκάδα, τότε είναι σίγουρο πως θα «ανοίξει» και πάλι μία μεγάλη κουβέντα για τις σχέσεις του Λουτσέσκου με τον «Πρίγιο», ειδικά εάν οι Θεσσαλονικείς αποτύχουν για έβδομη φορά στη Super League να πάρουν τρεις βαθμούς μακριά από την Τούμπα.

Εάν συμβεί αυτό βέβαια στα… παλιά λημέρια του Λουτσέσκου, τότε τα πράγματα θα είναι γενικότερα πάρα πολύ δύσκολα για τον Ρουμάνο, ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στις 10 Δεκεμβρίου, παρά τη στήριξη που έχει από την οικογένεια Σαββίδη και ειδικά από τον Γιώργο Σαββίδη!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags