Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για Κουλιμπαλί και την αντίδραση των παικτών για τις οφειλές
| 2017-12-01 13:56:00

Θετικό κλίμα... για γέλια στον ΠΑΟ! Οι ατάκες των παικτών και εξελίξεις με νέους... Κουλιμπαλί

Sportdog Team
Θετικό κλίμα... για γέλια στον ΠΑΟ! Οι ατάκες των παικτών και εξελίξεις με νέους... Κουλιμπαλί

Διαβάστε για τις αντιδράσεις στην πρόταση πληρωμών.

Από το απόγευμα της Πέμπτης έχει αποκαλύψει το sportdog.gr πόσο σημαντική ήταν για τον Παναθηναϊκό η επίσκεψη των Τομαζάτου και Κωνσταντίνου στην προπόνηση.

Ο λόγος ήταν η ενημέρωση που έκαναν προς τους παίκτες για το πώς θα πληρωθούν την επόμενη εβδομάδα το 40% της δόσης Οκτωβρίου (αν αποδεχτούν την πρόταση που τους έγινε) και τα υπόλοιπα χρήματα θα τα λάβουν τον Ιανουάριο από τη δόση της Αλ Αϊν για τον Μπεργκ, ύψους 750.000 ευρώ.

Σημειώναμε μάλιστα ότι στα «πηγαδάκια» αμέσως μετά τη συζήτηση, υπήρξαν κάποιοι που δεν έκρυβαν ότι δεν ικανοποιήθηκαν από όσα άκουσαν, παρά το... «θετικό κλίμα και αντίδραση από τους παίκτες» που έχει διαρρεύσει και, φυσικά, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Τα ίδια ακούσαμε και την προηγούμενη φορά», έλεγαν οι παίκτες μεταξύ τους, μόνο που σε σχέση με τότε υπάρχει κάποια διαφορά: την προηγούμενη φορά πληρώθηκαν...

Δεν πείστηκαν όλοι στον Παναθηναϊκό από τα λεγόμενα των Κωνσταντίνου-Τομαζάτου, κι αυτό φαίνεται από το ρεπορτάζ για τον Κουλιμπαλί και τις σκέψεις που κάνει για να προχωρήσει σε προσφυγή!
 
Ο μάνατζέρ του, άλλωστε, δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, μιας και ο άλλος πελάτης του, ο Ευαγγέλου, δεν παίρνει τις ευακιρίες που θεωρεί πως του αναλογούν.

Οπότε ο Κουλιμπαλί είναι ένας από τους «σιωπηλούς επικίνδυνους» του Παναθηναϊκού, αλλά προφανώς δεν είναι μόνο αυτός. Υπάρχουν και άλλοι. Και αυτό όμως, από Δευτέρα θα φανεί...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags