Facebook Pixel ΑΕΚ: Όλο το παρασκήνιο στην ανανέωση με Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο!
| 2017-12-01 18:35:00

Φάκελος Λάζαρος: Αυτό το συμβόλαιο θέλει - Τι σκέφτεται ο διεθνής άσος - Τι θα κάνει η ΑΕΚ!

Sportdog Team
Φάκελος Λάζαρος: Αυτό το συμβόλαιο θέλει - Τι σκέφτεται ο διεθνής άσος - Τι θα κάνει η ΑΕΚ!

Όλες οι λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Εξελίξεις φαίνεται ότι υπάρχουν στην υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ, καθώς το συμβόλαιό του με την ομάδα ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάει... πίσω στην Ένωση, λόγω της αλλαγής στην τεχνική διεύθυνση του συλλόγου.

Το sportdog.gr όμως αναφέρει με βεβαιότητα ότι ο 31χρονος άσος θέλει να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, δηλαδή συμβόλαιο ζωής!

Του αρέσει η ομάδα, οι φιλοδοξίες της, οι προοπτικές που υπάρχουν σε αυτή και το πιθανότερο είναι να πάρει τη χρονική διάρκεια που θέλει.

Κι από την ΑΕΚ, άλλωστε, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα σε αυτή την προοπτική.

Το ζήτημα, όμως, είναι τι θα γίνει με τα χρήματα! Γιατί οι  250.000 - 280.000 ευρώ που παίρνει τώρα, είναι ψίχουλα σε σχέση με αυτά που θέλει να λάβει στο νέο του συμβόλαιο! Μιλάμε για ποσό που ξεπερνάει, συνολικά,  το 1,2 - 1,3 εκατ. ευρώ! 

Κι εδώ ερχόμαστε να δώσουμε μια είδηση που δεν έχετε διαβάσει πουθενά αλλού: Η χρονιά που κάνει δεν έχει περάσει απαρατήρητη...

Ειδικά από τη στιγμή που από την 1η Γενάρη του 2018 μπορεί να υπογράψει οπουδήποτε ως ελεύθερος (λήγει το συμβόλαιό του, αν και έχει οψιόν για έναν χρόνο ακόμα), ενόψει του καλοκαιριού... 

Δεδομένα δεν θέλει να φύγει πάλι από την Ελλάδα, καθώς στην ΑΕΚ έχει βρει το λιμάνι του. Αλλά δεν το αποκλείει κιόλας, αν σκάσει κάτι εξαιρετικό από το εξωτερικό...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags