Facebook Pixel Επιστροφή Σταφυλίδη στον ΠΑΟΚ
| 2017-12-01 20:35:00

Eπιστροφή-βόμβα; - Μόνο έτσι γυρίζει ο παικταράς στον ΠΑΟΚ - Θα γίνει το... θαύμα;

Sportdog Team
Eπιστροφή-βόμβα; - Μόνο έτσι γυρίζει ο παικταράς στον ΠΑΟΚ - Θα γίνει το... θαύμα;

Ποια είναι τα δεδομένα; Η αλήθεια στο Sportdog.

Ο Κώστας Σταφυλίδης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές με το μεγαλύτερο… γκελ στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Όχι μόνο γιατί προέρχεται από τις ασπρόμαυρες ακαδημίες αλλά και γιατί ο ίδιος δεν κρύβει τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του, γιατί πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολλές ικανότητες σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία αλλά και γιατί το παιχνίδι του... ταιριάζει με τον δυναμισμό που θέλουν να βλέπουν στην ομάδα τους οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά!

Το όνομά του δε έχει βρεθεί πάμπολλες φορές στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, άλλες φορές δικαιολογημένα αφού υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς Ιβάν Σαββίδη, άλλες φορές… αδικαιολόγητα, κυρίως λόγω της αδυναμίας του ΠΑΟΚ να βρει έναν αριστερό μπακ της… προκοπής.

Σήμερα η εφημερίδα «Metrosport» έπαιξε ως κεντρικό θέμα τον διεθνή Θεσσαλονικιό αμυντικό, τονίζοντας πως θεωρείται ως η ιδανική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, αν και ακριβή.

Τα προβλήματα όμως για να επιστρέψει ο «Στάφυ» στην Τούμπα 4,5 χρόνια μετά την αποχώρησή του με προορισμό τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, είναι δύο. Το πρώτο έχει να κάνει με την επιθυμία του Σταφυλίδη να παραμείνει είτε στη Γερμανία είτε να μετακομίσει σε κάποιο άλλο προηγμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης, το άλλο με το ότι ο Άουγκσμπουργκ δεν είναι καθόλου… εύκολος διαπραγματευτής.

Από την άλλη πλευρά όμως, δεν είναι και εντελώς απίθανος ο επαναπατρισμός του 24χρονου αμυντικού αρχικά με δανεισμό, παρά το ότι η Άουγκσμπουργκ απέρριψε το περασμένο καλοκαίρι προτάσεις 5 και 6 εκ. ευρώ για την αποχώρησή του.

Το «κλειδί» στην όλη υπόθεση και το γεγονός που μπορεί να γύρει την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ είναι πως ο Σταφυλίδης έχει αγωνιστεί μόλις 30 λεπτά τη φετινή σεζόν μετά από μία χρονιά όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος, με φημολογία να αναφέρει πως οι σχέσεις των ανθρώπων του γερμανικού συλλόγου με τον μάνατζέρ του, τον γνωστό Πολ Κουτσολιάκο, βρίσκονται σε πολύ κακό σημείο.

Σίγουρα πάντως ο «Στάφυ» είναι ιδανική λύση για το αριστερό άκρο του ΠΑΟΚ που «καίγεται» για έναν ή και δύο αριστερούς μπακ τον Ιανουάριο λόγω των «τελειωμένων» Λέοβατς και Λεβέκ, όμως πρόκειται για μία υπόθεση πάρα πολύ δύσκολη για τους Θεσσαλονικείς, ενδεχομένως πιο δύσκολη και από τις υποθέσεις των Βιεϊρίνια, Ζαμπράνο και Μακ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags