Facebook Pixel Sportdog.gr | Είδηση για Πανιώνιο που αφορά τον Παναθηναϊκό
| 2017-12-01 23:35:00

Είδηση για Πανιώνιο που αφορά τον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Είδηση για Πανιώνιο που αφορά τον Παναθηναϊκό

Θα γίνει καλό ματς στη Λεωφόρο.

Μία σημαντική εξέλιξη είχε το ρεπορτάζ του Πανιώνιου την Παρασκευή, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παθηναϊκό. Ο Μανώλης Σιώπης επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και αναμένεται να είναι παρών στο κυριακάτικο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Ο 23χρονος αμυντικός χαφ αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στον τετρακέφαλο που τον άφησε εκτός και από το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά πλέον υπολογίζεται κανονικά. Ο παίκτης που αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα της Νέας Σμύρνης τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου και εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στους πράσινους. Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα ολοκληρωθεί αύριο, που θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Όπως καταλαβαίνετε, με Σιώπη στη μεσαία γραμμή του Πανιωνίου και χωρίς Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός, όλα δείχνουν, ότι το ματς θα είναι συναρπαστικό, αφού το παιχνίδι θα το πάρει, όποιος έχει το καλύτερο κέντρο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης που μετρά επίσης της απουσίες των Βιγιαφάνες-Κουλιμπαλί φαίνεται, πως θα τοποθετήσει στον άξονα τον Σιλά με τον Λουντ. Οπότε παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον ποιος θα κυριαρχήσει στο κέντρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags