Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκλεισμός ξανά για βασικό της ΑΕΚ – Πήρε το μήνυμα;
| 2017-12-02 19:43:00

Αποκλεισμός ξανά για βασικό της ΑΕΚ – Πήρε το μήνυμα;

Sportdog Team
Αποκλεισμός ξανά για βασικό της ΑΕΚ – Πήρε το μήνυμα;

Έμεινε εκτός αποστολής για Λιβαδειά.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν θα δούμε τον Γιάννη Ανέστη κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ. Ο Έλληνας, διεθνής τερματοφύλακας δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή της Ένωσης για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, μία εξέλιξη που σίγουρα θα ξεσηκώσει συζητήσεις.

Βλέπετε δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν, ότι υπάρχει θέμα με τον 26χρονο τερματοφύλακα του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2018. Οι καλές εμφανίσεις του Ανέστη έχουν ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και πριν μερικούς μήνες υπήρχαν ρεπορτάζ που τον ήθελαν στο στόχαστρο ομάδων από την Αγγλία. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ΑΕΚ έχει προσεγγίσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή για την επέκταση της συμφωνίας, ο ίδιος όμως δεν φέρεται θετικός.

Με τον Πλατανιά η επίσημη ενημέρωση για Ανέστη ήταν ότι τέθηκε εκτός για να ξεκουραστεί και να αποφορτιστεί. Δεν αποκλείεται όμως να κρύβεται κάτι άλλο αφού ο παίκτης δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχεδια του Χιμένεθ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, την ώρα που οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για μήνυμα προς τον παίκτη.

Εκτός από τον Ανέστη εκτός τέθηκαν ο Ούρος Τσόσιτς και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης, Γιούσης, Λιβάια, Μπακασέτας, Αραούχο, Γιακουμάκης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags