Facebook Pixel Sportdog.gr | «Γελάει ο κόσμος με τις διαιτησίες κατά του Ολυμπιακού» - Τρομερές αιχμές για το Ξάνθη-ΠΑΟΚ!
| 2017-12-02 22:49:00

«Γελάει ο κόσμος με τις διαιτησίες κατά του Ολυμπιακού» - Τρομερές αιχμές για το Ξάνθη-ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
«Γελάει ο κόσμος με τις διαιτησίες κατά του Ολυμπιακού» - Τρομερές αιχμές για το Ξάνθη-ΠΑΟΚ!

Αγανακτισμένος εμφανίστηκε Κώστας Καραπαπάς για την διαιτησία κι όχι μόνο.

Για… πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός από όλο το σύστημα από την αρχή του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Κώστας Καραπαπάς, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 3-1 και ανατροπή.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αναφέρθηκε επίσης και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη και σημείωσε πως ο «καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος, ο Ζίβκοβιτς έφαγε ότι δεν τρώγεται»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για μια ακόμα φορά όσοι ήσασταν εδώ μπορείτε να μεταφέρετε την οργή του κόσμου που είδε κάποιους προκλητικούς να προσπαθούν να σταματήσουν τον Ολυμπιακό. Συμβαίνει από την 1η αγωνιστική. Δεν είναι τυχαίο. Είναι συστηματικό. Προκύπτει από ένα σύστημα που δίνει πέναλτι έξω από την περιοχή και παίζει και άμυνα όταν χρειάζεται. Είδαμε σήμερα τον καλύτερο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος στην Ξάνθη να τρώει ότι δεν τρώγεται. Ματάκια έχετε και βλέπετε και εσείς και ο κόσμος. Ζητήσαμε από τον κύριο Περέιρα να τοποθετηθεί επίσημα για τη διαιτησία όλων όσοι διεκδικούν τον τίτλο.

Ακόμα περιμένουμε. Το σίγουρο είναι ότι αυτοί που ήταν και καλά «κακοί» διαιτητές και τους σπίλωσαν και τους έδιωξαν ήταν παρθένες μπροστά στα νέα φυντάνια. Ο σημερινός, εδώ στο Καραϊσκάκη έκανε υπερήφανο τον Παπασταμάτη τον κουμπάρο του! Γελάει ο κόσμος με αυτό που είχαν το θράσος να το ονομάσουν εξυγίανση. Αλλά όχι ο δικός μας κόσμος. Ο δικός μας βράζει από οργή. Το ξαναλέω. Και όποιος τα έχει βάλει διαχρονικά με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του έχασε...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags