Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές ατάκες Κωνσταντίνου για ΠΑΕ και Ουζουνίδη
| 2017-12-03 08:50:00

Φοβερές ατάκες Κωνσταντίνου για ΠΑΕ και Ουζουνίδη

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Κωνσταντίνου για ΠΑΕ και Ουζουνίδη

Για όλους και όλα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Στη "Real News" μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου και εξέφρασε την πίστη του πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να βγει από την δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει και δεν πέσει στα βράχια. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ έκανε λόγο για συνέπεια από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου. Επίσης, απάντησε και για το μέλλον του Ροντρίγκο Μολέντο.

"Είναι αλήθεια ότι περνάμε δύσκολα, αλλά ξέρετε κάτι; Κάθε μέρα γίνομαι όλο και πιο αισιόδοξος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε και ο Παναθηναϊκός δεν θα πάει στα βράχια. Η τελευταία μου κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές με όπλισε με πιότερη δύναμη και ελπίδα.

Αποδείχθηκε στην πράξη οτι έχουμε καλά αποδυτήρια και, όταν συμβαίνει αυτό, οι προβλέψεις δεν μπορεί, δεν γίνεται να μην είναι ευοίωνες", είπε αρχικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ για το  αν φοβήθηκε για τι κατάληξη θα έχει η κουβέντα με τους παίκτες σχετικά με τον τρόπο αποπληρωμής τους, απάντησε:

"Ορισμένες φοβίες τις είχα, όμως έχω μάθει να πιστεύω στους ανθρώπους και χαίρομαι όταν εκείνοι με δικαιώνουν. Είναι οικογένεια ο Παναθηναϊκός και παραμένει, το ένιωσα καλά μιλώντας με τα παιδιά".

 

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ανέφερε: "Τεράστιος. Μεγάλος ο ρόλος του Μαρίνου, όπως και αυτός ρτης ομάδας που είναι γύρω του, της διοίκησης - και δεν εννοώ μόνο εμένα, αλλά τους κύριους Τουμαζάτο, Σωπήλη, Παναγιωτίδη. Σημαντικός και αυτός του Τάκη Οικονομόπουλου, όπως και εκείνος του Χρήστου Πλιάτσικα, που πλαισιώνει την προσπάθειά μας. Είναι κοινός ο αγώνας και έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά δεν φοβόμαστε. Προχωράμε με πίστη και αποφασιστικότητα".

 

Για το αν χρειάζεται ένας ισχυρός χρηματοδότης, είπε: "Όσο ο Παναθηναϊκός προχωρά στο μονοπάτι της εξυγίανσης, ευελπιστώ ότι θα υπάρξουν άνθρωποι που θα συνδράμουν τη νέα προσπάθεια. Ένας μόνος του δεν μπορεί να διοικήσει μια ομάδα που φιλοδοξεί κάθε χρόνο να πραγματοποιεί πορεία στο Champions League και πρωταθλητισμό".

Για το μέλλον του Μολέντο, τόνισε: "Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά μην λησμονείτε ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι... Θα δούμε στην πορεία. Να τονίσω, πάντως, πως και η ομάδα βοηθά τους παίκτες της να αναδειχθούν, όχι μόνο εκείνοι την ομάδα. Η ουσία είναι, ό,τι κι αν γίνει, ο Παναθηναϊκός να βγει ωφελημένος".

Για τη συνδρομή του Γιάννη Αλαφούζου: "Ο Γιάννης Αλαφούζος βοηθά και είναι συνεπής σ' αυτά που έχει πει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags