Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αυτός μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ - Ξέρει ο Χιμένεθ τι να κάνει με τον Γιούση»
| 2017-12-03 09:58:00

«Αυτός μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ - Ξέρει ο Χιμένεθ τι να κάνει με τον Γιούση»

του Γιώργου Κτενά
«Αυτός μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ - Ξέρει ο Χιμένεθ τι να κάνει με τον Γιούση»

Ο προπονητής της Καλλιθέας ακτινογραφεί την Ένωση.

Την άποψη ότι ο Χρήστος Γιούσης έχει ταλέντο και είναι σίγουρο ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα, σχολίασε με δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Μαρτσέλο Τροΐζι.

Ο προπονητής της Καλλιθέας, που αντιμετώπισε μεσοβδόμαδα την ΑΕΚ για το Κύπελλο, σχολίασε ακόμα ότι ο νεαρός άσος της Ένωσης έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά λόγια στην εμφάνιση του Παναγιώτη Κονέ.

Ακόμα, μίλησε για την παρουσία των Τζανετόπουλου και Γιακουμάκη, αλλά και για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μπορεί άνετα να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. 

«Ο Γιούσης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, μικρός σε ηλικία άρα έχει το περιθώριο να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Στο παιχνίδι Κυπέλλου εναντίον μας πέτυχε δύο γκολ και πάντα ένας ποδοσφαιριστής όταν σκοράρει φαίνεται περισσότερο από τους υπόλοιπους. Είναι ξεκάθαρο πως έχει ταλέντο και ο Χιμένεθ ξέρει πώς θα τον εκμεταλλευτεί. Μου άρεσε πολύ ως ποδοσφαιριστής και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα», σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog.gr ο τεχνικός της Καλλιθέας, με αφορμή την εμφάνιση του 18χρονου άσου της Ένωσης.

Στη συνέχεια της κουβέντας με τον Μαρτσέλο Τροΐζι έγινε αναφορά και σε άλλους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που είχαν θετική παρουσία στο μεταξύ τους παιχνίδι: «Ο Κονέ είναι μεγάλος παίκτης, έχει ποικιλία στο παιχνίδι του και είναι πάντα επικίνδυνος. Δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100% από την άποψη της φυσικής κατάστασης, αλλά οι κινήσεις που κάνει μέσα στο γήπεδο είναι ξεχωριστές. Πολύ καλός ήταν και ο Τζανετόπουλος, που μπήκε και έβαλε και το γκολ. Ο Γιακουμάκης δεν έκανε τη μεγάλη διαφορά, αλλά και αυτός δεν είναι ακόμα στο 100% από την άποψη της φυσικής κατάστασης».

Όσον αφορά στο αν βλέπει την ΑΕΚ στην κορυφή του φετινού πρωταθλήματος στο τέλος της σεζόν, είπε: «Η ΑΕΚ έχει πολύ καλή ομάδα, όλοι οι ποδοσφαιριστές της είναι καλοί. Και οι μικροί της ακόμα, όπως ο Γιούσης, ξεχωρίζουν. Έχει ακαδημίες, έχει γήπεδα, μπορεί να φτιάξει παίκτες. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και μπορεί άνετα να κερδίσει το φετινό πρωτάθλημα».

Τέλος, για τη φετινή πορεία της Καλλιθέας, σχολίασε: «Έχουμε νέα ομάδα, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά, το πιο σημαντικό είναι να φανεί η καλή δουλειά που κάνουμε. Μπορούμε να πάμε ψηλά και πιστεύω ότι θα το κάνουμε».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags