Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλοι εκεί και εκείνος χώρια – Απουσία από Λιβαδειά με νόημα (ΦΩΤΟ)
| 2017-12-03 19:15:00

Όλοι εκεί και εκείνος χώρια – Απουσία από Λιβαδειά με νόημα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Όλοι εκεί και εκείνος χώρια – Απουσία από Λιβαδειά με νόημα (ΦΩΤΟ)

Κίνηση που λέει πολλά μετά τον αποκλεισμό.

Ως μέγιστο θέμα έχει αναδειχθεί ο αποκλεισμός του Γιάννη Ανέστη για τρίτο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ. Και αν κόντρα σε Πλατανιά (για το πρωτάθλημα) και Καλλιθέα (για το Κύπελλο) υπήρχαν λόγοι ξεκούρασης, η απουσία του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έδειξε πολλά όσον αφορά τη στάση της ομάδας και του προπονητή. Βλέπετε η Ένωση έχει κάνει μία κουβέντα με τον 26χρονο τερματοφύλακα για την επέκταση της συνεργασίας τους, οι απαιτήσεις του Έλληνα διεθνούς ποδοσφαιριστή θεωρήθηκαν υπερβολικές και η συζήτηση σταμάτησε εκεί χωρίς να υπάρξει κάποια αλλαγή δεδομένων.

Αγωνιστικά όμως ο Ισπανός τεχνικός κράτησε εκτός τον βασικό του τερματοφύλακα, λίγες ημέρες πριν τον τελικό στη Βιέννη, όπου απ' ότι φαίνεται θα ξεκινήσει τον Τσιντώτα. Γι'αυτό και η επιλογή του τελευταίου στα τελευταία παιχνίδια (με Πλατανιά και Λεβαδειακό) είχε λογική. Ο Μανόλο θέλει να έχει ρυθμό, μιας και ο Ανέστης μπαίνει στο περιθώριο.

Είναι δεδομένο, ότι οι τελευταίες εξελίξεις δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστο τον τερματοφύλακα, ο οποίος έχει ακούσει όλα αυτά τα χρόνια σφοδρή κριτική, παράλληλα όμως σε συγκεκριμένες περιόδους αναδείχτηκε σε ήρωας της ΑΕΚ. Ίσως να υπάρχει δυσαρέσκεια εκ μέρους του, κάτι που φάνηκε από την απουσία του στη Λιβαδειά, την ώρα που οι Μάνταλος, Τσόσιτς και Λαμπρόπουλος που είναι επίσης εκτός αποστολής ταξίδεψαν κανονικά, για να βρεθούν δίπλα στους συμπαίκτες τους και να τους στηρίξουν κόντρα στον Λεβαδειακό.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags