Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιοι Λιβάγια και Αραούχο; Αυτόν αποθέωσε στο γκολ ο Τσιγκρίνσκι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-12-03 21:34:00

Ποιοι Λιβάγια και Αραούχο; Αυτόν αποθέωσε στο γκολ ο Τσιγκρίνσκι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ποιοι Λιβάγια και Αραούχο; Αυτόν αποθέωσε στο γκολ ο Τσιγκρίνσκι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερό στιγμιότυπο με τον Ουκρανό στο 2-0 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας κόντρα στον Λεβαδειακό με 2-0, αποτέλεσμα που την επανέφερε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για την Ένωση σκόραραν τα δυο «βαριά πυροβολικά» της ομάδας, ο Μάρκο Λιβάγια και ο Σέρχιο Αραούχο, τα γκολ των οποίων διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, το δεύτερο τέρμα, αυτό του Αραούχο στο 66’, ήταν ξεχωριστό και αυτό γιατί στην επίτευξή του είχε ενεργή συμμετοχή ο τερματοφύλακας της ομάδας, Παναγιώτης Τσιντώτας!

Ο νεαρός γκολκίπερ ξεκίνησε αντεπίθεση για την ΑΕΚ, καθώς βρήκε τον Λιβάγια στην άλλη πλευρά του γηπέδου, μετατρέποντας το βολέ του σε πάσα ακριβείας που θα ζήλευε και ο… Πίρλο!

Στη συνέχεια της φάσης ο Λιβάγια σούταρε, ο Επασί απέρουσε και στην επαναφορά ο Αραούχο έκανε το 2-0 σε κενή εστία. Οι δυο παίκτες πανηγύρισαν μαζί το γκολ, όμως ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ασχολήθηκε με τον έτερο πρωταγωνιστή της φάσης.

Αντ’ αυτού, ο Ουκρανός στόπερ κατευθύνθηκε προς τον Τσιντώτα και τον αγκάλιασε, αναγνωρίζοντας την τεράστια συμβολή του στην επίτευξη του γκολ!

Δείτε το γκολ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags