Facebook Pixel Ξέσπασμα Μόρα για τη διαιτησία: «Μάλλον πρέπει να κάνουμε κι εμείς το… τσίρκο»!
| 2017-12-04 00:05:00

Ξέσπασμα Μόρα για τη διαιτησία: «Μάλλον πρέπει να κάνουμε κι εμείς το… τσίρκο»!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Μόρα για τη διαιτησία: «Μάλλον πρέπει να κάνουμε κι εμείς το… τσίρκο»!

Δριμύ «κατηγορώ» από τον στόπερ του Παναιτωλικού!

Ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στην έδρα της Λαμίας για τη 13η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Αγρινίου ισοφαρίστηκε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τους παίκτες και τους διοικούντες του συλλόγου να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Νεοφυτιάδη, θεωρώντας ότι το παιχνίδι έπρεπε να έχει λήξει.

Ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, ο Βαγγέλης Μόρας, δεν άντεξε και ξέσπασε μετά την αναμέτρηση.

Μιλώντας στη Nova, ο διεθνής αμυντικός έδειξε πάρα πολύ ενοχλημένος για τη διαιτησία, όχι μόνο του χθεσινού αγώνα αλλά και γενικότερα φέτος, ξεστομίζοντας βαριές κατηγορίες.

Ο Μόρας τόνισε ότι πλέον δεν υπάρχει κανένας σεβασμός ειδικά για ομάδες όπως ο Παναιτωλικός, που επιλέγουν να μην ασχολούνται με τη διαιτησία. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι «Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε κι εμείς το… τσίρκο» και «Καλώς ήρθα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα το συνηθίσω...»!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Μπορεί να μου ανέβουν πάντα οι σφυγμοί. Το παιχνίδι τα χάσαμε εμείς. Όταν είσαι 2-0 μπροστά πρέπει να κάνεις τα πάντα για να το κρατήσεις. Πλέον έχουμε περάσει σε άλλο στάδιο εδώ. Δεν σέβεται κανείς κανένας. Πόσο εμάς που έχουμε αποφασίσει ως σωματείο να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Όλα τα χρόνια το έχει αποδείξει, ότι θέλει να είναι έξω από οποιαδήποτε σχετικά πράγματα... Σήμερα το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή. Κάποιοι πρέπει να σέβονται πρώτα τους εαυτούς τους. Δεν το έκανε και δεν σεβάστηκαν και εμάς. Πάει αλυσίδα. Κανείς μας δεν έκανε καθυστέρηση, ώστε να κρατήσει τόσα λεπτά καθυστέρηση. Αλλά μάλλον θα πρέπει και εμείς σιγά σιγά να κάνουμε το... τσίρκο. Να αρχίσουμε να πέφτουμε. Ο τερματοφύλακας μας να βγάζει τα γάντια και να κάνουμε όλα αυτά που μόνο θέαμα δεν προσφέρουν. Αλλά είναι μέσα στον τρόπο μας. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Να ευχαριστηθούμε ό,τι κάνουμε. Να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και τους διαιτητές. Αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται πλέον αυτό. Καλώς ήρθα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα το συνηθίσω...» σχολίασε αρχικά για να προσθέσει:

«Έχω φάει ήδη περισσότερες κάρτες, από όσα χρόνια παίζω μπάλα. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι  πρέπει να κάνουν κάποια σεμινάρια να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους. Δεν καταλάβαμε γιατί κράτησε τόσο πολύ καθυστέρηση. Ας μας το εξηγήσει. Αλλά αυτό είπα στον εαυτό μου. Ότι πρέπει να συνηθίσω. Μάλλον θα πρέπει να κάνουμε και εμείς το τσίρκο όταν χρειάζεται... δυστυχώς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags