Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι είπε ο Γρηγορίου για το «διπλό» στη Λεωφόρο και ποιον παίκτη του αποθέωσε!
| 2017-12-04 17:51:00

Τι είπε ο Γρηγορίου για το «διπλό» στη Λεωφόρο και ποιον παίκτη του αποθέωσε!

Sportdog Team
Τι είπε ο Γρηγορίου για το «διπλό» στη Λεωφόρο και ποιον παίκτη του αποθέωσε!

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον τεχνικό του Πανιωνίου…

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στην εκπομπή "Νίκη στην... Contra", μετά το «διπλό» του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού, αποτέλεσμα το οποίο χαρακτήρισε σημαντικό, ενώ εξέφρασε την άποψή του ότι η τύχη το… χρωστούσε στον Πανιώνιο μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Κατά τα άλλα, τόνισε ότι ο Πανιώνιος είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και οι παίκτες του νιώθουν πίεση, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μασούντ.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: "Ήταν σημαντικό παιχνίδι και μία πολύτιμη νίκη ψυχολογίας. Φτάσαμε κοντά στη νίκη με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας το φύλαγε η ποδοσφαιρική τύχη..."

Όσον αφορά τις αλλαγές που υπέστη το ρόστερ το καλοκαίρι και τον τρόπο που λειτούργησε ο ίδιος για να παραμείνει η ομάδα ανταγωνιστική σχολίασε: "Το ζητούμενο ήταν να βρούμε τα κατάλληλα παιδιά να αντικαταστήσουν αυτούς που έφυγαν. Το καλοκαίρι έφυγαν πολλοί με πολύτιμες μεταγραφές. Εμείς οφείλαμε να διατηρηθούμε όπως τα προηγούμενα χρόνια. Ξεκινήσαμε προετοιμασία στις 15 Ιουνίου με μόλις 15 ημέρες ξεκούραση. Ξεκινήσαμε καλά στα φιλικά μας και παίξαμε στην Ευρώπη με την Μακάμπι που είναι μεγαθήριο σχετικά με το μπάτζετ της. Καταλαβαίνετε πως ξεκινώντας νωρίς, λογικά είναι όλη τη χρονιά να μην είμαστε σταθεροί."

Για τις απαιτήσεις του κόσμου και την αμφισβήτηση: "Υπάρχει πίστη στους παίκτες! Εμείς εκτός από την αλλαγή στα πρόσωπα αλλάξαμε και τη φιλοσοφία μας για να συνεχίσουν να υπολογίζουν άπαντες τον Πανιώνιο. Η ομάδα μας ήταν είναι και θα είναι από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Και βαθμό να πάρει κάποιος από τον Πανιώνιο θεωρείται επιτυχία. Εμείς αλλάξαμε πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο κόσμος του Πανιώνιου έχει συνηθίσει σε μεγαλεία. Έχοντας συνηθίσει να βλέπουν την πορεία της ομάδας, λογικό είναι να έρθει η αμφισβήτηση στα κακά αποτελέσματα. Όπως είπα και πριν να έχουμε πίστη στη δουλειά μας. Η διοίκηση επίσης πιστεύει σε αυτό το πλάνο κι όταν μία διοίκηση παραμένει ακλόνητη στα πιστεύω της αυτό σου δίνει δύναμη."

Σχετικά με το αν μπορεί να υπάρξει ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τίτλο: "Είναι ένα θέμα για το οποίο πρέπει να μιλάμε ώρες... Φέτος, όλα παίζουν και έχουν γίνει βήματα μπροστά. Παραμένει όμως εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει κάποια άλλη ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα."

Όσον αφορά ποδοσφαιριστές που παρενέβησαν κανόνες και πώς τους διαχειρίζεται είπε: "Η ομάδα είναι ομάδα και λειτουργούμε κάτω από κάποιους κανόνες. Τη λειτουργία κανείς δεν μπορεί να την παραβεί..."

Ερωτηθείς για τον Σοτζέι Μασούντ τόνισε: "Πρόκειται για ένα παιδί εξαιρετικό εκτός γηπέδου. Ταπεινός άνθρωπος σε σχέση με την καριέρα που έχει κάνει. Σίγουρα ήταν άσχημο για τον Σοτζέι αυτό που έγινε με την εθνική Ιράν. Είναι 33 ετών και θα μπορούσε να παίξει στο τελευταίο μουντιάλ της καριέρας του. Ήταν σημαντικός ψυχολογικός παράγοντας αυτός... Από εκεί και πέρα μετράει και στο άτομο πόσο θέλει να ενταχθεί στο σύνολο, αυτοί είναι γενικοί κανόνες. Ο Σοτζέι είναι εξαιρετικός χαρακτήρας εκτός γηπέδου. "

Κλείνοντας για την κλήρωση με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο σχολίασε: "Από τις ομάδες που μπορούσαμε να κληρωθούμε αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή. Θέλει προσοχή γιατί πρόκειται για μία ιστορική ομάδα που προσπαθεί να επιστρέψει στα παλιά της μεγαλεία... "

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags