Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν παίζει ο Μπουφόν με Ολυμπιακό; Η αποκάλυψη του Αλέγκρι!
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-04 22:07:00

Δεν παίζει ο Μπουφόν με Ολυμπιακό; Η αποκάλυψη του Αλέγκρι!

Sportdog Team
Δεν παίζει ο Μπουφόν με Ολυμπιακό; Η αποκάλυψη του Αλέγκρι!

Τί είπε ο τεχνικός της Γιουβέντους για τον σπουδαίο τερματοφύλακα;

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μάσιμο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου:

- Πιστεύετε ότι το μπλακ άουτ στην αρχή της σεζόν, έχει τελειώσει;

"Αυτά τα μπλακ άουτ χρειάστηκαν, για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Πρέπει να παίξουμε όπως με την Νάπολι, να πάρουμε τα καλά στοιχεία από αυτό το ματς και να βελτιώσουμε άλλα πράγματα που δεν πήγαν καλά. Δεν τέλειωσε το πρωτάθλημα με τη νίκη επί της Νάπολι. Στο τέλος της σεζόν θα κριθεί το πρωτάθλημα".

- Πριν από λίγο καιρό είχατε πει ότι η Γιουβέντους είναι για την 4η θέση. Μετά την Νάπολι τι λέτε;

"Το είπα γιατί ήμασταν τέταρτοι εκείνη τη στιγμή. Θα πάρουμε τα θετικά στοιχεία από το ματς με τη Νάπολι για να συνεχίσουμε την πορεία μας".

- Ο Ιγκουαΐν, ο Μάντζουκιτς, ο Πιάνιτς και ο Μπουφόν σε τι κατάσταση είναι;

"Ο Ιγκουαΐν είναι μια χαρά, και σωματικά, και πνευματικά. Και ο Μάντζουκιτς είναι έτοιμος. Θα παίξουν και οι δύο. Κάποια σημάδια κόπωσης έχουν οι Πιάνιτς και Μπουφόν. Αν δεν παίξει ο Μπουφόν, θα παίξει ο Σέζνι. Προερχόμαστε από μία μεγάλη κούραση στο ματς με τη Νάπολι. Αύριο όμως παίζουμε τον πρώτο στόχο της σεζόν. Στο πρωτάθλημα μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, ενώ στο Champions League όχι. Δεν κοιτάμε το ματς της Βαρκελώνης.

Να μην κάνουμε το λάθος που κάναμε στη Σεβίλλη πριν από δύο χρόνια, όταν χάσαμε την πρώτη θέση. Όλα τα παιχνίδια δύσκολα και ειδικά εκτός έδρας στο Champions League. Το ματς είναι κρίσιμο, δύσκολο και σημαντικό. Είναι καθοριστικό, σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό και μετά το Καραϊσκάκη θα σκεφτούμε την Ίντερ. Δεν αφήνουμε ούτε το Κύπελλο Ιταλίας, αλλά προέχει το Champions League. Εμείς δεν πρέπει να δεχτούμε γκολ με τον Ολυμπιακό. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε.

- Δεν πρέπει να ξεκουράσετε τον Ντιμπάλα;

"Παίξαμε πριν από 4 μέρες. Δεν έχουμε πρόβλημα λοιπόν. Ο Ντιμπάλα για αύριο είναι ένα σημαντικό τεστ, πρέπει να απαιτήσει κάποια πράγματα παραπάνω από τον εαυτό του. Πρέπει να επιστρέψει στον... προηγούμενο Ντιμπάλα. Είναι υψηλό το επίπεδό του και πρέπει να βοηθήσει την ομάδα".

- Έχετε αποφασίσει για την τακτική για τον Ολυμπιακό;

"Έχουμε παίξει με πολλούς επιθετικούς, αλλά και με τρία στόπερ. Έχουμε διάφορες λύσεις, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags