Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυσκολεύει η επιστροφή παιχταρά στην Τούμπα – Κίνδυνος για ΠΑΟΚ
| 2017-12-05 00:10:00

Δυσκολεύει η επιστροφή παιχταρά στην Τούμπα – Κίνδυνος για ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Δυσκολεύει η επιστροφή παιχταρά στην Τούμπα – Κίνδυνος για ΠΑΟΚ

Τι παίζεται με τον ποδοσφαιριστή που έχει βγάλει μάτια.

Ένα από τα λάθη του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι φαίνεται πως είναι ο δανεισμός του Χάρη Χαρίση στη Σιντ Τρούιντεν. Και αυτό γιατί τότε ο Δικέφαλος ψαχνόταν για μέσο και ο 22χρονος ποδοσφαιριστής που πήγε στο Βέλγιο για να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής έβγαλε μάτια με τις εμφανίσεις του.

O Έλληνας διεθνής μέσος με την Κ21 τράβηξε το ενδιαφέρον ομάδων της Γερμανίας. Τον Σεπτέμβριο είχε διαρρεύσει, ότι σκάουτερ των Βέρντερ Βρέμης, Άιντραχτ Φραγκφούρτης, Χέρτα και Κολωνίας παρακολουθούσαν στενά την πρόοδο του Γιαννιώτη ποδοσφαιριστή, τον οποίο μάρκαρε στενά άνθρωπος της Μπριζ.

Ο ΠΑΟΚ στη συμφωνία με τη Σιντ Τρουίντεν είχε βάλει ρήτρα αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 20%. Γι'αυτό και αν ο Δικέφαλος θέλει να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα θα έχει πολύ δύσκολο έργο.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της διαδικτυακής έκδοσης της εφημερίδας Metrosport, η οψιόν αγοράς στον μονοετή δανεισμό του στην Σιντ Τρουίντεν είναι πολύ μικρό για να «φρενάρει» το ενδιαφέρον ομάδων να τον αποκτήσουν.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εκδηλωθεί ήδη σοβαρό ενδιαφέρον από τη Χέρτα Βερολίνου που θέλει να τον αποκτήσει μέσω της βελγικής ομάδας, δίνοντας 3 εκατ. ευρώ (1,5 για να καλυφθεί η ρήτρα που έχει ο ΠΑΟΚ και άλλο τόσο για να πάει στα ταμεία του βελγικού συλλόγου).

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες που έρχονται από τη Γερμανία κάνουν λόγο για διάθεση της διοίκησης της Χέρτα να προσφέρει και ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο στον ίδιο τον παίκτη για να τον δελεάσει.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον δείχνει και η Γκλάντμπαχ. Ενδιαφέρον υπάρχει και από την Ολλανδία μέσω της Αϊντχόβεν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags