Facebook Pixel Νέες «βόμβες» Μαρινάκη στον Ολυμπιακό - Άλλοι 4 στην πόρτα της εξόδου - Sportdog.gr
| 2017-12-05 10:40:00

Νέες «βόμβες» Μαρινάκη - Άλλοι 4 στην πόρτα της εξόδου - Ποιοι έρχονται και ο αντι-Καπίνο

Sportdog Team
Νέες «βόμβες» Μαρινάκη - Άλλοι 4 στην πόρτα της εξόδου - Ποιοι έρχονται και ο αντι-Καπίνο

Απρόσμενες οι εξελίξεις στο Λιμάνι.

Mεγάλη αίσθηση προκάλεσε στον Ολυμπιακό η απόφαση της διοίκησης να «τελειώσει» τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας παραμονή του μεγάλου αγώνα με τη Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη.

Οι Στέφανος Καπίνο, Σάσα Ζντίελαρ, Χρβόγε Μίλιτς και Μεχντί Καρσελά αναμένεται να αποχωρήσουν από το Λιμάνι κι αυτή η κίνηση της ΠΑΕ δεν αποτελεί μόνο «μήνυμα» προς τα αποδυτήρια για τους παίκτες που παραμένουν στο ρόστερ, αλλά και ξεκάθαρη στήριξη στον Τάκη Λεμονή, όπως σας αποκαλύψαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν αυτός που ζήτησε από τη διοίκηση να μικρύνει το ρόστερ, προκειμένου να σταματήσουν οι δυσαρέσκειες εντός της ομάδας από τους ποδοσφαιριστές που έμεναν εκτός πλάνων. Κάτι που σημαίνει, βέβαια, ότι δύσκολα θα γίνουν και πολλές προσθήκες τον Γενάρη, από τη στιγμή που ο «Sir Takis» θέλει να πορευθεί με ένα πιο μικρό και ευέλικτο ρόστερ στη συνέχεια της σεζόν.

Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξουν και νέες αποχωρήσεις προσεχώς, με τις πληροφορίες του sportdog.gr να αναφέρουν ότι προβλέπεται μία φυγή στα χαφ και μία στα στόπερ, ενώ είναι πιθανό να «τελειώσει» και ένας παίκτης από την επίθεση (Εμάνουελ Εμενίκε ή Μοχάμεντ Μπεν).

Παράλληλα, αν προχωρήσει τον Γενάρη η επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη, δεν αποκλείεται να προκύψει θέμα αποχώρησης και για τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί συνολικά να φύγουν ακόμα τέσσερις παίκτες.

Όσον αφορά τα ονόματα που ήδη κυκλοφορούν ως υποψήφιοι αντικαταστάτες των παικτών που αποχώρησαν, είναι όλες δύσκολες περιπτώσεις, χωρίς, βέβαια, να αποκλείεται να προχωρήσει κάποια υπόθεση. Ο Κέβιν Μιραλάς είναι πάντα ο πρώτος στόχος για τα άκρα της επίθεσης, ως διάδοχος του Μεχντί Καρσελά, ωστόσο η Έβερτον παραμένει πάντα το μεγάλο εμπόδιο. Πάντως, οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές για τον Ολυμπιακό σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι.

Σχετικά, με την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, μετά την αποχώρηση του Στέφανου Καπίνο, οι πρωταθλητές θα αναζητήσουν λογικά μια αναπληρωματική λύση, καθώς ο Σίλβιο Προτό θεωρείται ακλόνητος κάτω από τα δοκάρια. Οπότε η περίπτωση του Ορέστη Καρνέζη δε θα προχωρούσε εύκολα στην παρούσα φάση, παρόλο που δεν υπολογίζεται στη Γουότφορτ. Εξάλλου, απολαμβάνει ένα συμβόλαιο 800.000 ευρώ που δύσκολα θα άφηνε, αν και θα μπορούσε να πιάσει Λιμάνι ως δανεικός. Η λύση του Ανδρέα Γιαννιώτη είναι, πάντως, μια πολύ πιο προσιτή, αν και δεν είναι βέβαιο πως μπορεί να αποκτηθεί τώρα από τον Ολυμπιακό βάσει συμβολαίου.

Τέλος, δύσκολη φαντάζει η επιλογή του Μπάμπη Λυκογιάννη ως ανι-Μίλιτς, καθώς ο παίκτης δεν είναι σίγουρο πως θα ήθελε να επιστρέψει στον Πειραιά για να είναι αναπληρωματικός του Λεονάρντο Κούτρη, ενώ υπάρχει και ο κίνδυνος ο Ολυμπιακός να... κάψει και τους δύο παίκτες σε περίπτωση που επιχειρήσει να τους μοιράσει το χρόνο συμμετοχής. Μάλλον, λοιπόν, στο Λιμάνι θα προτιμούσαν μια διαφορετική λύση για μπακ απ του Λεονάρντο Κούτρη, τον οποίο πιστεύουν πολύ και θέλουν να αναδείξουν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags