Facebook Pixel Ψήνεται μεταγραφή-έκπληξη στην ΑΕΚ - «Τρελή» εισήγηση από Χιμένεθ - Sportdog.gr
| 2017-12-05 11:50:00

Ψήνεται μεταγραφή-έκπληξη στην ΑΕΚ, «τρελή» εισήγηση Χιμένεθ - Απίθανο όνομα από Ελλάδα!

Sportdog Team
Ψήνεται μεταγραφή-έκπληξη στην ΑΕΚ, «τρελή» εισήγηση Χιμένεθ - Απίθανο όνομα από Ελλάδα!

Πλήρης επιβεβαίωση sportdog.gr για τον παίκτη που θέλει ο Μανόλο.

Είναι δεδομένο ότι στην ΑΕΚ τον Γενάρη θα ενισχυθούν σε θέσεις που υπάρχουν αδυναμίες. Κάτι που έχουν παραδεχτεί δημόσια τόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όσο και ο Μανόλο Χιμένεθ.

Βέβαια, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πόσες θα είναι οι μεταγραφές που θα κάνει η Ένωση, καθώς αυτό μπορεί να εξαρτηθεί κι από τις αποχωρήσεις που μπορεί να προκύψουν.

Πάντως, πολύ πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο οι Κιτρινόμαυροι να κινηθούν για την απόκτηση στόπερ, όπως γράφεται τελευταία στα ρεπορτάζ της ομάδας, αν και για τη συγκεκριμένη μεταγραφή τo sportdog.gr σας είχε προϊδεάσει εδώ και μέρες με σχετικό ρεπορτάζ.

Εξάλλου, φαίνεται πως είναι η επιθυμία του Μανόλο Χιμένεθ να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός (όπως και δύο χαφ) και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ήδη κυκλοφορούν ονόματα υποψήφιων στόχων από την ελληνική αγορά, όπως του Δημήτρη Χαντάκια του Παναιτωλικού.

Βέβαια, ο Έλληνας άσος δεν πραγματοποιεί καλή σεζόν φέτος και μοιάζει κάπως... παράλογο η ΑΕΚ να τον έχει ξεχωρίσει από τους στόπερ που έχουν διακριθεί μέχρι στιγμής στη Super League, όπως είναι, για παράδειγμα, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος του ΠΑΣ Γιάννινα ή ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης του Αστέρα Τρίπολης.

Από την άλλη, πρόκειται για έναν νεαρό στόπερ (22 ετών) που προφανώς έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και στην Ένωση μπορεί να βλέπουν στο πρόσωπό του έναν παίκτη που θα μπορούσε να εξελιχθεί αν δουλευτεί σωστά.

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει και έχει ζητήσει παίκτη για το κέντρο της άμυνας, μιας και έχει καταλήξει σε σύστημα με τρεις στόπερ και θέλει να έχει περισσότερες λύσεις στη συγκεκριμένη θέση (χρησιμοποιεί κατ' ανάγκη τον Μιχάλη Μπακάκη).

Την ίδια στιγμή, άλλωστε, υπάρχουν σενάρια που θέλουν τον Ούρος Τσόσιτς να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου, μιας και έχει τραυματιστεί πολλές φορές μέσα στη σεζόν και δεν έχει καταφέρει να προσφέρει ακόμα τα αναμενόμενα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags