Facebook Pixel Γι’ αυτό «πλακώνονται» Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Τι φοβερό κάνει ο Σαββίδης - Sportdog.gr
| 2017-12-05 12:50:00

Γι’ αυτό «πλακώνονται» Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Τι φοβερό κάνει ο Ιβάν, πολλά λεφτά για 17χρονο

Sportdog Team
Γι’ αυτό «πλακώνονται» Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Τι φοβερό κάνει ο Ιβάν, πολλά λεφτά για 17χρονο

Η νέα τακτική του Δικεφάλου φέρνει τα πάνω-κάτω στη Σούπερ Λιγκ.

Σα «βόμβα» έσκασε χθες στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ότι ο Δικέφαλος «έκλεισε» το μεγάλο ταλέντο της Ξάνθης, Δημήτρη Μελιόπουλο, που πρόσφατα ακούστηκε ως στόχος και για τον Ολυμπιακό, έναντι του ποσού του 1,5 εκατ. ευρώ.

Η είδηση αναπαράχθηκε και από Μέσα που πρόσκεινται στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, όπως και φυσικά το ύψος των χρημάτων που παρουσιάζεται να προσφέρουν οι Ασπρόμαυροι και τα οποία θεωρούνται υπερβολικά για έναν τόσο νεαρό ποδοσφαιριστή.

Μπορεί ο άσος της Ξάνθης να έχει όλα τα φόντα να κάνει μια μεγάλη καριέρα, ωστόσο ακόμα δεν έχει προλάβει να ξεδιπλώσει το -ομολογουμένως πλούσιο- ταλέντο του, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι τεράστιο ρίσκο για τον ΠΑΟΚ να επενδύσει ένα τόσο μεγάλο ποσό σε έναν παίκτη μόλις 17 ετών.

Από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Δικέφαλος όντως να έχει αποκτήσει τον «πρώτο λόγο» για τον συγκεκριμένο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, προσφέροντας μάλιστα και μια καλή «​προκαταβολή» στην ακριτική ομάδα, όπως, άλλωστε, συνηθίζει να κάνει τελευταία ο Ιβάν Σαββίδης για τους εγχώριους στόχους.

Εξάλλου, είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δραστηριοποιείται πιο έντονα τον τελευταίο καιρό εντός συνόρων, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει το ελληνικό του στοιχείο, κάτι που κάνει εδώ και χρόνια ο Ολυμπιακός. Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι «κόντρες» που έχουν προκύψει ανάμεσα στις δύο ομάδες για παίκτες που απασχολούν από την ελληνική αγορά, ενώ και για τον Δημήτρη Μελιόπουλο υπήρξε, όπως προαναφέραμε και γράφτηκε πρόσφατα, ενδιαφέρον των Ερυθρολεύκων.

Στο μεταξύ, στον ΠΑΟΚ αναζητούν, ως γνωστόν, ενίσχυση και στο αριστερό άκρο της άμυνας, με την περίπτωση του Γερμανού, Ντιέγκο Κοντέντο, να βρίσκεται στα υπόψιν, χωρίς, πάντως, να έχουν γίνει προχωρημένες επαφές. Ο 27χρονος μπακ είναι «παροπλισμένος» και... φευγάτος από την Μπορντό, στην οποία έπαιξε βασικος τρία χρόνια. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και στην Τούμπα τον εξετάζουν ως μία καλή και οικονομική λύση. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags