Facebook Pixel Sportdog.gr | Σφάζει με το βαμβάκι! Φοβερή ατάκα Ζάιρο για την αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ
| 2017-12-05 14:37:00

Σφάζει με το βαμβάκι! Φοβερή ατάκα Ζάιρο για την αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Σφάζει με το βαμβάκι! Φοβερή ατάκα Ζάιρο για την αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ

Ο Βραζιλιάνος δόθηκε δανεικός στη Σέριφ.

Ομάδα με τη φανέλα της οποίας βγάζει μάτια, καθώς με πέντε γκολ και έξι ασίστ σε 12 συμμετοχές, έχει γίνει βασικό και αναντικατάστατο μέλος της.

Για αυτό και αναρωτήθηκε και ο ίδιος ποιος είναι ο λόγος που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον παραχώρησαν δανεικό...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero 107.4:

-Λοιπόν, Ζάιρο σαν πρωταθλητής πια, πως είναι η κατάσταση στη Μολδαβία; Βλέπεις διαφορές με το ελληνικό πρωτάθλημα;

Είναι μια καλή εμπειρία. Καλύτερη απ’ ότι περίμενα και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα... Ναι, υπάρχουν διαφορές με το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά το να αγωνίζομαι στο Europa League, είναι μια καλή ευκαιρία να δείξω τις ικανότητες μου.

- Και εκεί η Σέριφ πραγματοποιεί καλή πορεία, έχεις μάλιστα σκοράρει σε παιχνίδι Europa League...

Μας έχει μείνει μόνο το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη στο Europa League, δεν θα ήταν άσχημο να σκοράρω ακόμη ένα γκολ και να βοηθήσω την ομάδα να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Το Europa League, είναι μια πολύ καλή διοργάνωση και είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι και εκεί. Μέχρι τώρα κάνουμε καλή πορεία. Ηγούμαστε στο γκρουπ και η μόνη σκέψη μου είναι να βοηθήσω την Σέριφ, να προκριθεί και να δούμε τι μας περιμένει στην συνέχεια.

-Παρακολουθώντας την πορεία σου φέτος, πολλοί αναρωτιούνται γιατί αποχώρησες ή τουλάχιστον τι θα γίνει με το μέλλον σου;

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Στο τέλος θα πάρουμε μαζί την απόφαση. Τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι σε ένα club, που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνίζομαι και να δείχνω ποιος είμαι.

- Τον ΠΑΟΚ πώς τον βλέπεις; Όλοι περιμένουν φέτος το πρωτάθλημα...

Ναι, παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως τα πηγαίνει πολύ καλά και αν συνεχίσει έτσι, πιστεύω ότι έχει πολύ καλές πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα.

- Τι σου λείπει περισσότερο από την Ελλάδα;

Είναι πολύ ευκολότερο να ρωτήσεις τι δεν μου λείπει από την Ελλάδα. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη που έχω ζήσει και έχω αγωνιστεί. Ο καιρός, οι άνθρωποι, το φαγητό, οι παραλίες, τα πάντα.

- Με δεδομένο πως το συμβόλαιο σου με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, έχεις άλλη μια χρονιά μπροστά σου για να απολαύσεις ακόμη την Ελλάδα, σωστά;

Ο δανεισμός μου τελειώνει το καλοκαίρι και τώρα είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την Σέριφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags