Facebook Pixel «Φορτωμένος» ο Τζούρτζεβιτς - Ετοιμάζει ηχηρή απάντηση στον Λεμονή - Sportdog.gr
| 2017-12-05 15:35:00

«Φορτωμένος» ο Τζούρτζεβιτς - Ετοιμάζει ηχηρή απάντηση σε Λεμονή και όχι μόνο!

Sportdog Team
«Φορτωμένος» ο Τζούρτζεβιτς - Ετοιμάζει ηχηρή απάντηση σε Λεμονή και όχι μόνο!

Δεν κρατιέται ο Σέρβος που είναι έτοιμος να... εκραγεί!

Ωρα για αποδείξεις... Καλή ήταν η Κέρκυρα και ο Κισσαμικός για να... πάρει μπρος στο σκοράρισμα ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, όμως στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους θα κληθεί να αποδείξει την αληθινή του κλάση και αν πραγματικά «ξεμπούκωσε» επιθετικά, όπως ελπίζουν στον Πειραιά.

Με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς και τον Εμάνουελ Εμενίκε να βρίσκεται με το... ενάμισι πόδι εκτός ομάδας, είναι ξεκάθαρο πως έρχεται η ώρα για τον διεθνή Σέρβο επιθετικό να πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο Τσάμπιονς Λιγκ επί των ημερών του Τάκη Λεμονή στο Λιμάνι!

Για τελευταία φορά βασικός στην Ευρώπη ήταν ο «Τζούλε» στο ματς της πρεμιέρας των ομίλων με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ στο Φάληρο, όταν ακόμα στον ερυθρόλευκο πάγκο καθόταν ο Μπεσνίκ Χάσι.

Εκτοτε όχι μόνο δεν πήρε ξανά φανέλα βασικού, αλλά σε τρία σερί ματς (τα δύο με την Μπαρτσελόνα και το εκτός έδρας με τη Σπόρτινγκ) ο Τάκης Λεμονής προτίμησε να παίξει με «ψευτοεννιάρι» στην κορυφή της επίθεσης (άλλοτε τον Οφόε και άλλοτε τον Φορτούνη) παρά να βάλει τον Σέρβο στη φυσική του θέση, καθώς δεν τον εμπιστευόταν.

Ωστόσο, τώρα τα πράγματα έχουν σαφώς αλλάξει και ο Τζούρτζεβιτς θα παίξει, στοχεύοντας εν πρώτοις να δώσει απαντήσεις στον προπονητή του, αλλά και να ανοίξει ταυτόχρονα λογαριασμό στο σκοράρισμα με την ερυθρόλευκη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.  
 

Το σίγουρο είναι ότι ο Σέρβος έχει «φορτώσει» πολύ τις τελευταίες μέρες με την αστοχία του στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα και τον Κισσαμικό και πραγματικά, μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα με την Ελαφρά Ταξιαρχία αν τον έπιανε κανείς από τη μύτη θα... έσκαγε.

Φαίνεται πως νιώθει ότι οφείλει κάτι στον εαυτό του και την ομάδα και σίγουρα έχει πολλαπλά κίνητρα για να κάνει τη διαφορά στο ματς με τη Γιουβέντους και απέναντι στον μυθικό, Τζίτζι Μπουφόν!

Αλλωστε, στο πέρασμά του για μία σεζόν από την Ιταλία δεν είχε ποτέ αυτή την ευκαιρία. Ως παίκτης της Παλέρμο το 2015-16, ο 23χρονος σήμερα φορ όχι μόνο δεν κατάφερε να αγωνιστεί απέναντι στη «Μεγάλη Κυρία», αλλά και στα δύο ματς του πρωταθλήματος έμεινε εκτός αποστολής.

Τώρα όμως, θα έχει μια χρυσή ευκαιρία να... υπενθυμίσει στους Ιταλούς την παρουσία του και γιατί όχι, με μια εμφάνιση επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ να ξαναβάλει το όνομά του στο μεταγραφικό τους κάδρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags