Facebook Pixel Sportdog.gr | Τραγικό αυτό που συνέβη για Ολυμπιακό - Χειρότερα κι από Παναθηναϊκό - ΑΕΚ
| 2017-12-05 23:36:00

Τραγικό αυτό που συνέβη για Ολυμπιακό - Χειρότερα κι από Παναθηναϊκό - ΑΕΚ

Sportdog Team
Τραγικό αυτό που συνέβη για Ολυμπιακό - Χειρότερα κι από Παναθηναϊκό - ΑΕΚ

Η χειρότερη ευρωπαϊκή πορεία των Πειραιωτών.

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η ευρωπαϊκή χρονιά για τον Ολυμπιακό, καθώς η ήττα από τη Γιουβέντους τον άφησε στην τελευταία θέση του Ομίλου με μόλις έναν βαθμό.

Ο ένας βαθμός αποτελεί αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής ελληνικής ομάδας σε όμιλο της διοργάνωσης, καθώς κανείς δεν έχει τερματίσει τόσο χαμηλά.

Οι Πειραιώτες το πάλεψαν, είχαν φάσεις κόντρα στους Ιταλούς για να πάρουν έστω την ισοπαλία, ωστόσο δεν κατάφεραν να γλιτώσουν από τη… μαύρη σελίδα.

Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, η χειρότερη ευρωπαϊκή συγκομιδή ανήκε στην ΑΕΚ τη σεζόν 1994-95 και στον Παναθηναϊκό του 2010-11, όπου αμφότεροι είχαν τερματίσει με έναν βαθμό στον Όμιλό τους.

Ούτε νίκη ούτε γκολ…

Τα αρνητικά ρεκόρ όμως συνεχίζονται, αφού οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να κάνουν έστω μία νίκη στον όμιλο μόλις για δεύτερη φορά στην 18ετή παρουσία τους στον θεσμό!

Η προηγούμενη φορά ήταν την σεζόν 2006-07, όταν είχαν 3 ισοπαλίες κι άλλες τόσες ήττες, ενώ… μαύρα χάλια ήταν και η επίθεση.

Ο Ολυμπιακός σκόραρε μόλις τέσσερις φορές σε αυτές τις 6 αγωνιστικές, επίδοση που ισοφάρισε την χειρότερη επιθετική παραγωγή που ήταν ξανά τα 4 γκολ της σεζόν 2009-10, ενώ αρνητικό ρεκόρ σημείωσε και με την συνολική διαφορά γκολ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον όμιλο με τέρματα 4-13, με το -9 να αποτελεί την χειρότερη διαφορά γκολ, μετά το -7 της σεζόν 2003-04.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags