Facebook Pixel Sportdog.gr | «Όταν κερδίζεις με αυτό το σκορ τον Ολυμπιακό είναι ό,τι καλύτερο»!
| 2017-12-06 13:35:00

«Όταν κερδίζεις με αυτό το σκορ τον Ολυμπιακό είναι ό,τι καλύτερο»!

Sportdog Team
«Όταν κερδίζεις με αυτό το σκορ τον Ολυμπιακό είναι ό,τι καλύτερο»!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 6-1, θυμάται...

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Πασχάλης Σερέτης, ένας από τους πρωταγωνιστές του συντριπτικού 6-1 του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, και θυμήθηκε αθέατες στιγμές του ιστορικού εκείνου αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να ξεχαστεί. Έγραψε ιστορία. Ήταν η μεγαλύτερη ήττα του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ και νομίζω και στην ιστορία του μαζί με το 7-0 από τη Γιουβέντους. Ζω με την ανάμνηση εκείνου του αγώνα. Δεν χρειαζόταν να παίξω άλλα ματς με τον ΠΑΟΚ. Εκείνο μου έφτανε. Ξεκίνησα από τους μικρούς του ΠΑΟΚ, έγινα επαγγελματίας, είμαι γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚτσής από μικρός. Και όταν παίζεις ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την ομάδα του Δημοσίου που έχουν ακουστεί τόσα πολλά, και κερδίζεις με αυτό το σκορ είναι ό,τι καλύτερο για σένα ως ποδοσφαιριστής. Αν έγινα γνωστός ως ποδοσφαιριστής ήταν από εκείνο το παιχνίδι. Πολλοί ΠΑΟΚτσήδες ακόμη και σήμερα για εκείνο το παιχνίδι μου λένε. Έχουν γίνει και άλλα πολύ καλά ματς από τότε, τόσο μεγάλο σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως, δεν έχουμε πετύχει ποτέ».

Για το τι θυμάται από εκείνο το παιχνίδι: «Θυμάμαι όταν με έκανε αλλαγή ο Λίμπρεχτς στα τελευταία λεπτά και πήγαινα στα αποδυτήρια, μέχρι να φτάσω είχα μείνει μόνο με το σορτσάκι. Οι φίλαθλοι μου είχαν πάρει τα πάντα. Επίσης, θυμάμαι ότι ο Λίμπρεχτς με είχε βάλει στο ξενοδοχείο στο ίδιο δωμάτιο με τον Μπάνον. Αυτός κάπνιζε έναν περίεργο καπνό κι εγώ επειδή ήμουν ασυνήθιστος είχα… μαστουρώσει! Την επόμενη μέρα, όμως, πετούσαμε στο γήπεδο».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό«Πρέπει να το πάρουμε αυτό το παιχνίδι για να έχουμε συνέχεια και να πιάσει τόπο το 0-3 στην Ξάνθη. Πρέπει να κερδίσουμε και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το πρωτάθλημα, το οποίο είναι μεγάλη ευκαιρία φέτος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags