Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο τεχνικός της Αούστρια και ο... Ρεχάγκελ!
| 2017-12-06 15:53:00

Ο τεχνικός της Αούστρια και ο... Ρεχάγκελ!

Sportdog Team
Ο τεχνικός της Αούστρια και ο... Ρεχάγκελ!

Γιατί θυμήθηκε τον χερ Ότο ο Τόρστεν Φινκ;

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, ο τεχνικός των Αυστριακών χαρακτήρισε την «Ένωση» εξαιρετική ομάδα, ενώ προανήγγειλε ότι θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, σημειώνοντας ότι η τακτική του θα είναι επηρεασμένη από τον (συμπατριώτη του) Ότο Ρεχάγκελ. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Φινκ 

«Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα και είμαστε το αουτσάιντερ του ομίλου μας. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι τα πάντα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Η Αούστρια χαίρεται πάρα πολύ γι' αυτό το παιχνίδι που έρχεται, οι φίλαθλοι καίγονται γι' αυτό, θέλουν πολύ να το δουν. Το παιχνίδι που κερδίσαμε με τη Ριέκα μας έδωσε τη δυνατότητα να είμαστε σε αυτή τη θέση. Είναι ένας τελικός και βέβαια αυτή η νίκη θα βοηθήσει αν κερδίσουμε κι αύριο. 

Είναι πολύ σημαντικό εδώ που φτάσαμε με όλους αυτούς τους τραυματισμούς και οι νέοι παίκτες μας κέρδισαν πολλές εμπειρίες. Περιμένουμε αυτό το ματς με μεγάλη ανυπομονησία. Το οικονομικό είναι πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι αυτού του αγώνα, τα χρήματα είναι πολλά. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ μπορεί να χάσει πάρα πολλά αν κερδίσουμε το παιχνίδι. Φυσικά, ξέρουμε ότι δεν μας βοηθάει η ισοπαλία, γιατί θα σημαίνει ήττα. 

Αλλά είμαι χαρούμενος που ξέρω ότι πρέπει να κερδίσουμε. Ο σχηματισμός μας θα παραμείνει ίδιος με τη Σάλτσμπουργκ, όμως ίσως κάνουμε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ θα πρέπει να κάνουμε περισσότερα στο επιθετικό παιχνίδι γιατί πρέπει να κερδίσουμε. 

Παρ' όλα αυτά δεν πρέπει να πάμε κατευθείαν στο επιθετικό κομμάτι, πρέπει να παίξουμε 90 λεπτά και όταν περάσει αυτός ο χρόνος να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι. Όπως έχει πει και ο Ότο Ρεχάγκελ, πρέπει να παίξουμε κοντρολαρισμένα επιθετικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags