Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πέτρες, ξύλα και μολότοφ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού – Δύο τραυματίες της Γιουβέντους»
| 2017-12-06 18:12:00

«Πέτρες, ξύλα και μολότοφ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού – Δύο τραυματίες της Γιουβέντους»

Sportdog Team
«Πέτρες, ξύλα και μολότοφ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού – Δύο τραυματίες της Γιουβέντους»

Ιδού τι αναφέρει η επίσημη θέση της Αστυνομίας.

H Αστυνομία πήρε θέση για τα επεισόδια έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Τρίτης, ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακούς, οπαδούς της Γιουβέντους και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην επίσημη θέση της, τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τις 19.00, όταν 20 οπαδοί των Πειραιωτών επιτέθηκαν σε αυτούς της Γιουβέντους, τραυματίζοντας δύο εξ αυτών. Αργότερα, ακολούθησαν και συγκρούσεις ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και την Αστυνομία.

Αναλυτικά:

Στις 18.45 περίπου 20 άτομα του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε 50 οπαδούς της Γιουβέντους με πέτρες και ξύλα. Τραυματίστηκαν δύο φίλαθλοι της Γιουβέντους, ένας του 1981 γεννηθείς από τα Σκόπια (μεταφέρθηκε στο Μετροπόλιταν, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του) και ένας του 1977 γεννηθείς από τα Αραβικά Εμιράτα (τραυματίστηκε ελαφρά, πρώτες βοήθειες μόνο).

Στις 19.20 150 φίλαθλοι του Ολυμπιακού επιτέθηκαν έξω από τη Θύρα 26 με πέτρες και κοντάρια κατά αστυνομικών δυνάμεων. Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ενώ συνελήφθη ένας 40χρονος φίλαθλος του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε πάνω του μικροποσότητα ναρκωτικών.

Στις 00.15 80 φίλαθλοι του Ολυμπιακού έξω από τη Θύρα 5 πέταξαν μολότοφ σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων. Δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags