Facebook Pixel Όλα τούμπα με τον Λόπες στην ΑΕΚ, θα πάρει τον Λυκογιάννη; - Sportdog.gr
| 2017-12-07 13:12:00

Όλα τούμπα με τον παικταρά της ΑΕΚ - Θα πάρει στόχο του Ολυμπιακού; - «Φτιαγμένος» ο Μανόλο

Sportdog Team
Όλα τούμπα με τον παικταρά της ΑΕΚ - Θα πάρει στόχο του Ολυμπιακού; - «Φτιαγμένος» ο Μανόλο

Τι ισχύει με top όνομα της Ένωσης και φημολογούμενο στόχο.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες της φετινής ΑΕΚ είναι αναμφίβολα ο Έλντερ Λόπες, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής εξαιρετικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είναι επόμενο, λοιπόν, στην Ένωση να σκέφτονται σοβαρά να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο μπακ, ωστόσο από την άλλη δεν έχει γίνει καμία συζήτηση μέχρι στιγμής για την ανανέωση του συμβολαίου του, όπως τονίσαμε και σε χθεσινό θέμα.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του παίκτη δεν είναι ο Κάρλος Μπουσέρο, όπως γράφτηκε, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, δεν έχει υπάρξει κάποια επικοινωνία με τον πραγματικό ατζέντη του Έλντερ Λόπες και εκπρόσωπο των Κιτρινόμαυρων.

Στο μεταξύ, είναι γεγονός ότι στην ΑΕΚ ψάχνουν για μπακ απ του Πορτογάλου και μετά το όνομα του Νίκλας Χουλτ ήρθε στο προσκήνιο η περίπτωση του Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος είχε συνδεθεί πρόσφατα και με τον Ολυμπιακό.

Πάντως, ο Έλληνας άσος, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, δε βλέπει με καλό μάτι στην παρούσα φάση την πιθανότητα επιστροφής του στην πατρίδα και προτιμάει να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του καριέρα. Κάτι που, φυσικά, σημαίνει ότι είναι μια πολύ δύσκολη έως ανέφικτη επιλογή για την Ένωση.

Εξάλλου, ο Μανόλο Χιμένεθ πρέπει να πετάει τη σκούφια του με την αποχώρηση του Άρνορ Τρίστασον, ενός παίκτη που από την πρώτη στιγμή το sportdog.gr είχε αποκαλύψει ότι Ισπανός δεν υπολογίζει.

Ο παίκτης δεν αποτέλεσε το περασμένο καλοκαίρι εισήγηση του προπονητή της ΑΕΚ (τον έφερε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς) και μοιραία έμεινε στο περιθώριο από τον Ισπανό προπονητή. Μία εξέλιξη, βεβαίως, που είχαμε «προβλέψει» εδώ και πολύ καιρό...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags