Facebook Pixel Aπίστευτα μηνύματα οπαδών του Ολυμπιακού στον Καπίνο - Sportdog.gr
| 2017-12-07 14:33:00

Aπίστευτα μηνύματα οπαδών, χαμός για Καπίνο - «Γι’ αυτό σε έφαγαν απ’ τον Ολυμπιακό»!

Sportdog Team
Aπίστευτα μηνύματα οπαδών, χαμός για Καπίνο - «Γι’ αυτό σε έφαγαν απ’ τον Ολυμπιακό»!

Καταιγισμός στο προφίλ του Έλληνα γκολκίπερ. 

Αμέτρητα είναι τα σχόλια που έχει δεχθεί ο Στέφανος Καπίνο στο προφίλ του στο Instagram μετά το διαζύγιό του με τον Ολυμπιακό.

Το φοβερό είναι ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα μηνύματα των οπαδών είναι αποθεωτικά για τον Έλληνα γκολκίπερ και μάλιστα ανήκουν σε φιλάθλους που υποστηρίζουν τους Ερυθρόλευκους.

Τα περισσότερα σχόλια εύχονται στον διεθνή πορτιέρε να γυρίσει στο Λιμάνι, ενώ υπάρχει η άποψη ότι ο παίκτης πλήρωσε το μάρμαρο λόγω της κατάστασης στην ομάδα και επειδή δεν είχε... καλό μάνατζερ.

Διαβάστε ενδεικτικά τα τελευταία σχόλια που υπάρχουν στο προφίλ του παίκτη στο Ιnstagram. 

- Για εμενα ησουν η καλυτερη μεταγραφη του Ολυμπιακού μετα απο χρόνια στα δυσκολα πιστευα οτι εσυ ησουν ο καλυτερος το ιδιο και στα ευκολα ήμουν απο τους λιγους που σε υποστηριξαν μεχρι τελος Δυστυχώς ο θεος δεν μου εδωσε χαρα να σε δω απο κοντα αλλα πιστευω καποια μερα να γινει είσαι το είδωλο μου εφοσου παιζω και εγ την ιδια θέση 

- Κεφάλι κάτω δουλειά φουλ και γραφτους όλους στα αρχ σου... Keep going αδερφέ

- Γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα!!!!!

- Καλη συνεχεια..Σκληρη δουλεια και ολα για καποιο λογο γινονται..

- Καλη συνεχεια μεγαλε!!!!!!

- tha er8ei h mera p 8a se parakalane pali px siwphs k gianniwths fash.. mhn kaneis to la8os na ma8oun na ektimane patwse h omada k autoi ton xaba tous

- Αλανι καλη συνεχεια στην καριερα σου..απο μικρο παιδι κ λογω αυτης της ιδιαιτερης θεσης που παιζω κ γω σε ηθελα στον θρυλο απ οταν ησουν στ βαζελο..ευχομαι ν αλλαξει η αποφαση κ απ τις 2 πλευρες κ να παραμεινεις...κ αυτο να μην γινει σου ευχομαι μια λαμπρη καριερα παιχταρα..

- Ξέρεις που είναι το σπίτι σου κι ας το άφησες πριν χρόνια....

- μαλ... μεγάλη που έφυγες έτσι είχες πολλά να δώσεις στην ομάδα αλλά δεν πειραζει κοιτα πρωστα μόνο καλή συνέχεια μωρή παιχταρα σε οποίος ομάδα και να πας

- Ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας είσαι μη κωλωνεις. Μία μέρα θα ξαναφορέσει τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος. Πλήρωσες το μάρμαρο για άλλους που έχουν καλύτερο μάνατζερ!!

- Θα μας λειψεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags