Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη γκάφα της Αστυνομίας με τους ΑΕΚτζήδες – Ταλαιπωρία χωρίς λόγο (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-07 17:53:00

Απίστευτη γκάφα της Αστυνομίας με τους ΑΕΚτζήδες – Ταλαιπωρία χωρίς λόγο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη γκάφα της Αστυνομίας με τους ΑΕΚτζήδες – Ταλαιπωρία χωρίς λόγο (ΦΩΤΟ)

Πήγαν να τους στείλουν στην άλλη άκρη της Βιέννης.

Δεν υπάρχει η ταλαιπωρία που έχουν υποστεί οι οπαδοί της ΑΕΚ το τελευταίο διήμερο. Την Πέμπτη προεκυψε μπέρδεμα με την μεταφορά των Ενωσιτών που θα πάνε μαζικά στο Ερνστ Χάπελ. Υπεύθυνη ήταν, όπως αναφέρει το aek365.com, η αυστριακή αστυνομία, που έπεσε σε γκάφα και έδωσε συνάντηση σε μια γραμμή του Μετρό που δεν πήγαινε προς το γήπεδο αλλά στην άλλη άκρη της πόλης. Αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθούν ξανά όλοι οι Ενωσίτες στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ανδρέα κι από κει θα πάρουν το σωστό δρόμο για το Ερνστ Χάπελ...

Υπενθυμίζεται, ότι την Τετάρτη συνέβη ένα άλλο σοβαρό απρόοπτο για 150 φίλους του Δικεφάλου, στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Η πτήση της OS810 της Austria Airlines με προορισμό τη Βιέννη στις 16.00 ακυρώθηκε και ακολούθησε ένας… πανικός στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Με τη μεσολάβηση της ΠΑΕ λύθηκε το θέμα, αλλά όχι για όλους τους οπαδούς, μερικοί εκ των οποίων υπέστησαν ταλαιπωρία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από το πρωί της Πέμπτης η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει δώσει οδηγίες για τη μετάβαση των 2300 Ενωσιτών στο γήπεδο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags